Valtteri Bottas nauttii nyt viimeisistä Mercedes-kisoistaan: "Olen todellakin valmis"

Valtteri Bottas aikoo ottaa kaiken irti viimeisistä kisaviikonlopuistaan Mercedeksen F1-kuljettajana. Suomalaiskuskilla on taskussa hyviä muistoja juuri Austinin radalta Yhdysvalloista.

Viime kaudella väliin jäänyt Yhdysvaltain GP päättyi kaksi vuotta sitten Bottaksen voittoon paalupaikalta. Vuotta aiemmin voittoa juhli Kimi Räikkönen viimeisellä Ferrari-kaudellaan.

Bottas pääsee Texasiin jälleen hyvässä rytmissä voitettuaan kauden ensimmäisen kisansa kaksi viikkoa sitten Turkissa.

– Tällä hetkellä tunnen oloni luottavaiseksi autossa, ja viime kisat ovat osoittaneet sen. En näe mitään syytä, miksi en voisi jatkaa hyvässä vireessä. Edellinenkin kisa täällä oli viimeksi hyvä, Bottas intoili ennen viikonlopun alkua.

Ensi kaudella tallia Alfa Romeolle vaihtava Bottas saa nyt ajaa ilman paineita viimeiset kuusi kisaansa Mercedeksellä. Tavoitteena on toki varmistaa tiimille valmistajien maailmanmestaruus, mutta samalla pitää hauskaa kärkitaistelussa.

– Olen todellakin valmis siihen. Siellä on muutamia siistejä paikkoja. Tulee uusia ratoja ja kaikkea. En ole kyllästymässä tähän kauteen vielä.

– Täytyy koettaa pitää hyvä flow päällä ja nauttia ajamisesta ja nauttia tilanteesta. Uskon, että kun tehdään kovaa töitä ja samalla nautitaan hommasta, niin tästä tulee hyvä. Keskitytään siihen, Bottas ennakoi.

Lue myös:

    Uusimmat