Valtteri Bottas hehkutti Leijonien MM-finaalia innokkaasti, Sebastian Vettel heitti hulvattoman toiveen voittajasta – "Ehkä he eivät päästä sinua Kanadaan"

Mercedeksen Valtteri Bottas käänsi katseet pettymykseen päättyneen Monacon osakilpailun jälkeen nopeasti Leijonien sunnuntai-illan MM-finaaliin. Sebastian Vettelilläkin oli oma toiveensa voittajasta.

Bottas joutui pettymään Monacossa, kun hän jäi kilpailussa kolmannelle sijalle. Oma pettymys unohtui kuitenkin nopeasti ainakin hetkellisesti, sillä suomalaistähden katseet kääntyivät jo jääkiekon MM-kisoihin, Leijonien ja Kanadan väliseen finaaliin.

MM-finaali nousi puheenaiheeksi myös lehdistötilaisuudessa, kun Bottas kertoi keskittyvänsä nyt Leijonien otteluun. Ferrarin Vettel heitti ilmoille hilpeän toiveen, kun kuuli Leijonien kohtaavan finaalissa Kanadan. Toiveella oli myös taka-ajatus, sillä seuraava F1-kisa ajetaan juuri Kanadassa.

– Toivon, että Suomi voittaa, koska ehkä he sitten eivät päästä sinua Kanadaan ollenkaan, Vettel vitsailee F1-toimittaja Chris Medlandin mukaan.

Lue myös:

    Uusimmat