Valtteri Bottas hämmästeli Viaplaylle surkeaa kilpailuaan – "Kolahti aika mukavasti"

Valtteri Bottaksen Saudi-Arabian osakilpailu sujui luvalla sanoen surkeasti. Suomalainen jäi lopputuloksissa vasta 18:nneksi.

Bottas lähti kilpailuun 14. ruudusta, mutta putosi varikkokäyntien yhteydessä pahnan pohjimmaiseksi. Suomalaiskuskin vauhti oli läpi kilpailun huonoa, eikä hän pystynyt vastaamaan kilpailijoiden vauhtiin.

Bottas ei osannut sanoa Viaplayn haastattelussa, mistä huono vauhti todella johtui, mutta epäili kuitenkin autossa olleen jotain vikaa.

– En tiedä mikä, mutta joku (vika) varmasti. Ei oikein millään rengasseoksella ollut vauhtia ihan alusta lähtien, Bottas kommentoi Viaplaylle.

Omat epäilyksensä Bottaksella kuitenkin on.

– Ekalla kierroksella jonkun auton osa lensi eteen ja meni auton alta. Tuntui ainakin, että kolahti aika mukavasti, joten ehkä siinä tuli jotain vauriota diffuusoriin, Bottas pohtii.

Avauskisassa komeasti kahdeksanneksi ajanut Bottas ei kuitenkaan ole vielä kovinkaan huolissaan, vaikka Saudi-Arabian kisa sujuikin täysin päinvastaisesti kuin hienosti mennyt Bahrainin osakilpailu.

– Uskon, että oli jotain vikaa. Ei ollut ihan normaali kisa. Olisi selkäesti pitänyt olla parempi tulos ja vauhti tänään, Bottas perkaa.

Lue myös:

    Uusimmat