Valtteri Bottas F1-kauden poikkeuksellisesta aloituksesta: "Ehdottomasti hyvä asia minulle"

Itävallassa sijaitseva Red Bull Ring -rata sopii Valtteri Bottakselle mainiosti F1-kauden aloittamispaikaksi. 

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Kauden avausviikonloppu ajetaan Itävallassa 3.-5. heinäkuuta!

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Koronaviruspandemian häiritsemä F1-kausi käynnistyy Itävallassa 5. heinäkuuta. Siellä ajetaan myös toinen osakilpailu viikkoa myöhemmin, mikä on poikkeuksellista. 

Tämä sopii Mercedes-kuski Valtteri Bottakselle, joka otti F1-uransa ensimmäisen palkintosijan Itävallassa Williams-autolla 2014.  

– Tämä on ehdottomasti hyvä asia minulle. Olen ottanut siellä useamman paalupaikan ja voittanut myös kisan, joten rata on minulla hyvin hallussa, Bottas myhäili Sky Sportsin vodcastissa. 

Paalupaikat hän saavutti Mercedeksellä vuosina 2017 ja 2018, voiton toissa kesänä. 

Vuosi sitten Itävallassa juhli isäntätalli Red Bullin kultapoika, hollantilainen Max Verstappen. Hondan moottoreihin siirtynyt talli ja Verstappen osoittivatkin iskukykynsä viime kaudella, minkä seurauksena Verstappen oli MM-sarjan kolmas heti Bottaksen jälkeen. 

– Red Bull tekee varmasti aivan kaikkensa noissa kahdessa kisassa kotiradallaan, mutta emme ole nähneet ajosuorituksia talvitestien jälkeen. Uskon, että samat kolme tallia (Mercedes, Ferrari ja Red Bull) ovat kärjessä Itävallassa, mutta järjestys on vielä epäselvä, Bottas pyörittelee. 

Lähde: gpblog.com

Lue myös:

    Uusimmat