Valtteri Bottakselta "viime minuuttien peruutus" – vetäytyi odotetusta kisasta Mika Häkkisen parina

Valtteri Bottas ei osallistukaan viikonloppuna ajettavaan Race of Champions -kisaan, jossa hänen piti ajaa Mika Häkkisen parina.

Bottas on asiasta uutisoivan Motorsport Weekin mukaan Alfa Romeo -kuljettaja joutui vetäytymään Ruotsissa lauantaina ja sunnuntaina ajettavasta tapahtumasta "muiden velvollisuuksien vuoksi" viime hetkellä.

Bottaksen sijaan Mika Häkkisen parina kisassa ajaa W Series -kuljettaja Emma Kimiläinen.

– Valtterilla oli velvollisuuksia ja (tuli) viime minuuttien peruutus. Olen iloinen, että Emma tulee parikseni, siitä tulee mahtavaa, Häkkinen sanoo Motorsport Weekin mukaan.

– On kunnia olla täällä, kiitos kutsusta. Hän (Häkkinen) on lapsuudensankarini, Kimiläinen hehkuttaa.

– Puhuin juuri hänen lastensa kanssa ja muistelin, miten heidän ikäisinään katsoin joka sunnuntai, kun F1-kisoja ajettiin.

Kimiläinen oli alun perinkin listattu Bottaksen ja Häkkisen varakuljettajaksi Race of Champions -kisassa.

Tänä vuonna Race of Champions koostuu Ruotsin lumisissa maisemissa järjestettävistä kahdesta kisasta – lauantaina ajettavasta kansojen välisistä joukkuekisasta ja sunnuntaina ajettavasta yksilökilpailusta.

Suomalaisten vetonaulojen lisäksi kisaan osallistuvat tänä vuonna muun muassa rallilegenda Sebastien Loeb ja F1-mestari Sebastian Vettel.

Häkkisen ja Kimiläisen kisaamista voi seurata suorana ja suomeksi selostettuna sekä lauantaina että sunnuntaina kello 13 alkaen C Moren suoratoistopalvelussa ja C More Sport Max -kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat