Valtteri Bottaksella ja Mika Häkkisellä suunnitelma tulevalle tallikaveruudelleen: "Todella siistiä!"

Valtteri Bottakselle avautuu mieluisa sauma, kun hän pääsee kaksinkertaisen F1-maailmanmestarin Mika Häkkisen tallikaveriksi. Häkkinen ja Bottas edustavat Suomea ensi helmikuussa käytävässä Mestarien kisassa Ruotsissa. Bottas on yhtä hymyä, kun hän puhuu tulevasta saumasta.

Bottas ja Häkkinen muodostavat Suomen joukkueen Race of Championsissa eli Mestarien kisassa. Se järjestetään 5.–6.2.2022 Piitimessä, Ruotsin Lapissa.

– Todella siistiä päästä Mikan kanssa yhteiseen tiimiin, maajoukkuekisassa, Bottas myhäili Austinissa, aiheesta puhuessaan.

– Mika on lapsuudensankarini, enkä voisi kuvitella parempaa tiimiä. Olemme molemmat kuin kotonamme lumella ja jäällä, joten eiköhän siitä tule hyvä juttu.

Kisa järjestetään Bottaksen mainitsemissa lumisissa olosuhteissa. Bottas uskoo, että hän ja Häkkinen pääsevät harjoittelemaan kisan alla.

– En usko, että saamme ajaa ihan samoilla autoilla kuin siellä, mutta toivottavasti löydämme jotain vastaavaa, jotta pääsemme viettämään aikaa lumella ja jäällä ennen tapahtumaa, Bottas miettii.

Bottaksen ja Häkkisen lisäksi tapahtumassa nähdään ainakin rallin yhdeksänkertainen maailmanmestari Sebastien Loeb, Le Mansin yhdeksänkertainen voittaja Tom Kristensen ja X-Gamesin yksintoistakertainen kultamitalisti Travis Pastrana. Tapahtumassa on nähty vuosien varrella nykyisiä ja entisiä F1-, ralli- ja muiden isojen autoluokkien kuljettajia.

Lue myös:

    Uusimmat