F1

F1

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Valtteri Bottakselta todella lupaavaa puhetta tulevaisuudesta – ”En ole vieläkään siellä”

10:15
Videolla Valtteri Bottaksen haastattelu Saksan GP:n alta.

Mercedeksen suomalaiskuski Valtteri Bottas taistelee niin maailmanmestaruudesta tallikaveriaan Lewis Hamiltonia vastaan kuin myös tulevaisuudestaan. Bottaksen jatko Mercedeksellä on yhä auki. Tätä varten suomalaiskuski on kuitenkin antanut äärimmäisen vahvoja näyttöjä. Tulevaisuudestaan Bottas laukoo ilmoille lupaavaa tekstiä.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Saksan GP suorana 26.-28.7.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55,
2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Saksan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Bottas ajaa parhaillaan kolmatta kauttaan Mercedeksellä, joka on dominoinut F1-sarjaa viime vuosien aikana. 

– Olen kehittynyt todella paljon näiden kolmen vuoden aikana. Kehittymisen kannalta tämä talli tarjoaa isoja mahdollisuuksia. Kyllä se menee niin, että niin kauan sitä voi kehittyä, kun itse haluaa. Vielä tässä mennään kuitenkin niin, että joka kisan jälkeen tulee opittua jotain uutta, Bottas pohtii C Moren haastattelussa ja sanoo perään:

– En ole vieläkään siellä maksimisuoritustasolla. Varmasti löytyy lisää, jos itse haluaa, Bottas täräyttää hyvin lupaavaa tekstiä F1-tulevaisuudestaan.

Yksi konkreettinen osoitus kehityksestä on tullut aika-ajopuolella, jossa Bottas on laittanut rajusti kampoihin tallikaverilleen Hamiltonille.

Bottaksen mukaan kehitystä on tapahtunut useilla eri osa-alueilla.

– Tässä lajissa kyse on yksityiskohdista, pikkujutuista. Lähdöt, kisatilanteet, auton säätäminen, kisavauhti, renkaiden pitäminen hyvässä kunnossa, aika-ajosuoritukset – kaikki nämä.

– Pikku juttuja löytää koko ajan sieltä täältä, Bottas miettii prosessista, jossa hän pyrkii laittamaan entistä paremmin kampoihin muun muassa Hamiltonille. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja