F1-tähti Lewis Hamilton joutui rajun buuauksen kohteeksi Unkarissa – TV-haastattelija puuttui peliin: "Wow, wow, riittää jo!"

Mercedeksen brittikuski Lewis Hamilton täräytti paalupaikalle Unkarin GP:n aika-ajossa lauantaina. Sen jälkeen Hamilton joutui rajun buuauskonsertin keskelle.

Mercedekset valtasivat eturivin Unkarissa, kun Hamilton oli aika-ajon ykkönen ja Valtteri Bottas toinen. Saksalaistallilta nähtiin likaista peliä aika-ajon kolmannessa osiossa, kun erityisesti Hamilton hidasteli takana tulleita Red Bull -kuskeja. Tämä johti lopulta siihen, ettei Red Bullin Sergio Perez ehtinyt enää nopealle aikakierrokselle.

Kyseinen episodi ja Hamiltonin Unkarin hallitusta vastaan nostamat kommentit johtivat siihen, että britille buuattiin rajusti, kun hän saapui aika-ajon jälkeiseen haastatteluun.

– Wow, wow, wow ihmiset, riittää jo, haastattelua tehnyt ex-F1-kuski Johnny Herbert ärähti.

Hamilton ei tästä paljoa hetkahtanut.

– Olemme tehneet loistavaa tiimityötä koko viikonlopun ajan. Valtteri, tiimi ja tehdas ovat vieneet autoa vahvasti eteenpäin. Yhtään kiveä ei ole jätetty kääntämättä.

– En ole koskaan tuntenut oloani näin hyväksi buuauksesta. Jos jotain, niin tämä tuo vain virtaa. Ei tämä haittaa minua, Hamilton kuittasi kylmänviileästi.

Mercedes lähtee sunnuntain kisaan eriävällä taktiikalla muihin nähden. Hamilton ja Bottas kun ajoivat aika-ajon toisessa osiossa keskikovan seoksen renkailla.

– Yllätti nähdä, että muut päätyivät pehmeän seoksen pyöriin. Siltäkin kannalta oli hienoa, että valtasimme pitkästä aikaa eturivin, Hamilton iloitsi.

Aika-ajojen ratkaisuhetket: Mercedes valtaa eturivin, Lewis Hamiltonin hidastelu hätkäytti

Mercedekseltä kyseenalainen temppu Unkarin GP:n aika-ajossa – Toni Vilander: ”Kaikki keinot käytössä”

Lue myös:

    Uusimmat