Mainos

Valmistatko lihapullat oikein? Yleinen sipulimoka pilaa täydellisen maun

Miten sinä käytät sipulia lihapullataikinassa? Täydelliset pullat syntyvät pienellä niksillä.

Monet oppivat valmistamaan perinteisiä lihapullia jo lapsuudessaan äitinsä tai mummonsa opastamana tai viimeistään koulun kotitaloustunnilla. Lihapullareseptejä on toki monenlaisia, mutta niihin perinteisiin versioihin käytetään ainakin jauhelihaa ja sipulia. Mausteiksi valitaan usein yksinkertaisesti suolaa ja pippuria.

Monet kuitenkin sortuvat lihapullien valmistuksessa yhteen yleiseen virheeseen, mikä saattaa pilata pullien täyteläisen pehmeän maun. Mitä sinä teet sipulille, kun sitä pitäisi lisätä lihapullataikinaan? Lisäätkö sipulin joukkoon raakana? Tämä on väärä valmistustapa.

Lihapullataikinaan ei pitäisi lisätä sipulia raakana, sillä se tekee pullien mausta helposti kitkerän. Seuraavan kerran kun valmistat lihapullia, kuullota sipuleita hetki ennen taikinaan lisäämistä. Tällöin sipulin maku muuttuu makeammaksi ja lihapullista tulee täydellisiä.

(MTV LIFESTYLE)

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.