Valmista vanhoista joulukorteista upeita koristeita

Kaiva vanhat joulukortit laatikoistasi ja askartele ihania joulukoristeita.

Vanhoja joulukortteja on ihana säästää. Joskus kuitenkin tuntuu, että niille pitäisi keksiä jotain hyödyllisempi tehtävä kuin vain laatikonpohjalla oleskelu. Kätevillä vinkeillä saat vanhoille joulukorteille paljon uusia käyttötapoja.

Koriste lahjapakettiin

Voit leikata vanhoista joulukorteista joko lahjansaajan nimikirjaimen mukaisen kuvion tai leikata ihastuttavat jouluiset hahmot kortista ja liimata joulupakettiin kiinni.

Minijoulukuusi

Käy pihalta maahan pudonneita oksia ja asettele ne kauniiseen astiaan. Leikkaa joulukorteista mieleisesi kuviot ja hahmot. Sitten voit rei'ittimellä tehdä reiän kuvion päähän ja kiepauttaa mieluisen värisen nauhan sen läpi. Sido nauha niin, että saat koristeen roikkumaan oksien varsille.

Jouluköynnös

Valitse omasta mielestäsi kauniin näköinen nauha, johon sitten liimaat vanhoista postikorteista leikattuja osia. Tämän joulunauhan tekemiseen tarvitset liimaa, sakset, vanhoja postikortteja, nauhan sekä valkoista kartonkia. Leikkaa pieni siivu valkoista kartonkia ja laita sen päälle hieman liimaa. Aseta tämä liimattu kartonginpalanen nauhaan kiinni ja asettele sen päälle vanhoista joulukorteista leikattu kuvio. Vanhoista postikorteista valmistettu jouluköynnös sopii hienosti jokaiseen joulukuuseen.

Lue myös:

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja