Mainos

Vallila lanseerasi komeat festivaalimallistot: Tältä näyttävät Vallila X Sideways ja Vallila X Provinssi!

Tulevan kesän festarilookin viimeistelee tyylikäs ja koristeellinen kangaskassi!

Vallila lanseerasi festarikesäksi 2017 kaksi festivaalimallistoa: Vallila X Sideways ja Vallila X Provinssi. Erikoismallistot tuovat Vallilan valikoimaan yhteensä neljä uutta ja omaleimasta kuosia. Kuosit toimivat paitsi tapahtumien sykkeessä myös kesäkodin koristeina: ne esiintyvät kestävissä kangaskasseissa sekä pehmeissä sisustustyynyissä.

Vallila X Sideways kaappaa katseet

Vallila_SS17_Octopus_cushion_photographerHennaSoronen
Sideways-kuosi on erityisen näyttävä.

Vallila X Sideways -kuosi on koristeellisen merellinen mustekalakuosi, joka valloittaa kolmessa eri värityksessä: persikkaisena, turkoosina ja mustavalkoisena. Mustekalan lonkeroista kasvaa suuria näyttäviä kukkia, ja pallokalakin fiilistelee festaritunnelmaa. Kiehtovan Octopus-kuosin loihti Vallilan kuosisuunnittelija Tanja Orsjoki.

Vallila X Provinssi sai alkunsa tatuoinneista

Kolme Provinssi-kuosia ovat hypnotisoiva mustavalkoinen Suomu, loistava keltainen Sydän sekä runsas mustavalkoinen Viidakko. Provinssi-kuosit taiteili Vallilan kuosisuunnittelija Matleena Issakainen. Provinssi-kuosit ovat inspiroituneet tatuointien tarinallisuudesta ja pohjoisesta festarikansasta.

Festivaalimalliston kangaskassit ovat tämän kesän Sidewaysin ja Provinssin virallisia festarikasseja. Kassi on jämäkkä ja kestävä puuvillakassi, jossa on vetoketjullinen sisätasku arvotavaroita varten. Festarikassiin mahtuu mainiosti kaikki olennaisin: puhelin, lompakko kamera, aurinkorasva, lämmin paita ja se tärkein, eli kesäfiilis.

Vallila_SS17_Sydan_Viidakko_Suomu_Octopus_cushion_bag_photographerHennaSoronen
Sydän-, Viidakko- ja Suomu-kuosit sopivat hyvin myös yhteen.

Tyynykokoelma tuo erikoismallistoon sisustuksellisen lisän. Koristetyyny on sisustuksen tyylikäs ja vangitseva loppusilaus. Kaikissa festivaalimalliston tuotteissa on festareiden logot. Malliston tuotteet toimivat paitsi tyylielementtinä myös jälkikäteen muistona eeppisistä kesähetkistä ja yöttömien öiden seikkailuista. Ja mikä parasta, festarimallisto tarjoaa tyyliä erikoishintaan!

Sideways valtaa Helsingin Teurastamo-alueen 9.–10. kesäkuuta. Provinssia juhlitaan Seinäjoen Törnävänsaaressa 29.6.–1.7. Festarikassiuutuudet viimeistelevät festarityylin.

Lue myös:

    Uusimmat