Mainos

Valkoinen koti Lohjalla

Mirjan ja Eerikin talo Lohjalla on valkoinen ja romanttinen, omistajiensa unelmatalo. Huonossa kunnossa ollut talo on remontoitu kokonaan, eikä sitä enää tunnista samaksi paikaksi. Remontointi ja sisustaminen on Mirjan ja Eerikin yhteinen harrastus, joka vie kaiken vapaa-ajan.

Sisustuksessa on mielenkiintoisa ja omaperäisiä ratkaisuja kuten rustiikiksi jätetty, puoliksi purettu tiiliseinä. Väriskaalaan kuuluu valkoisen eri sävyjä sekä harmaata terästettynä ripauksella mustaa.

Kalusteet ovat uusia, uusvanhoja ja vanhoja. Seinät on laudoitettu ja maalattu valkoisiksi. Monet esineet on itse tuunattu tai kunnostettu. Kokonaisuus on ehjä ja harmoninen. Mirja ja Eerik ovat muuttaneet 26 kertaa, mutta tavarat eivät. Pariskunta on myynyt kalusteet aina joko uudelle asukkaalle tai ystävilleen, koska uusi koti on aina erinäköinen ja vaatii oman näköisensä varustuksen. Yhteistä kaikille kodeille on ollut kaunis sisustus. Mirja suunnittelee ja Eerik toteuttaa, tässä kodissa hän on rakentanut lähes kaikki huonekalut itse keittiön kaappeja myöten.

Tekstiilit ovat suureksi osaksi brodeerattuja. Verhot ovat keveitä ja läpikuultavia. Tekstiileillä Mirja ja Eerik myös vaihtavat kodin tunnelmaa vuodenaikojen mukaan.

(T.i.l.a. 12.9.2007)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.