Valioliigatähdeltä paljastus entisestä valmentajastaan: "En missään nimessä olisi täällä"

Valioliigan suurseura Chelseaa edustava brasilialaislaituri Willian on paljastanut, että viime kaudella joukkuetta valmentaneen Antonio Conten potkut saivat hänet jäämään.

Huhujen mukaan tiettävästi FC Barcelona olisi tehnyt ainakin kaksi tarjousta Willianista kesän aikana ennen Conten potkuja. Chelsea hylkäsi tarjoukset, antoi potkut Contelle ja Willian suostui lopulta jäämään seuraan.

Conten ja pelaajien välillä oli jännitteitä viime kauden lopussa ja Willian ei olisi tällä hetkellä Chelsean pelaaja, jos hän olisi jäänyt.

- En missään nimessä. Ei. Olen täällä, koska haluan pelata Chelsealle. Lähden vain, jos Chelsea haluaa, Willian kertoi Evening Standard -lehden mukaan.

Vuodesta 2013 asti Chelseassa pelannut Willian kehuu uutta päävalmentajaansa Maurizio Sarria.

- Hän kehottaa meitä nauttimaan kentällä. Onko tällä tavoin sitten hauska pelata? Mielestäni kyllä. Meillä on useita taitavia hyökkäyspään pelaajia, kuten Eden Hazard ja Pedro, Willian ylistää.

Chelsean kausi alkoi loistavasti 3-0-vierasvoitolla Huddersfieldistä lauantaina. Willian syötti ottelussa Chelsean avausmaalin. Ensi viikonloppuna vastassa on Lontoon paikallisvastustaja Arsenal.

Lue myös:

    Uusimmat