Valioliigassa syvä suru: Leicesterin omistaja kuoli helikopteriturmassa – "Sinä muutit jalkapalloa"

Valioliigaseura Leicesterin omistaja kuoli helikopterionnettomuudessa 2:24

Jalkapallon Valioliigassa pelaavan Leicesterin omistaja Vichai Srivaddhanaprabha oli yksi viidestä helikopteriturmassa lauantaina kuolleesta henkilöstä, seura vahvistaa.

Helikopterionnettomuus sattui Leicesterin kotistadionin lähettyvillä lauantaina. Maahansyöksyssä kuoli Srivaddhanaprabhan lisäksi tämän työntekijät Nursara Suknamai ja Kaveporn Punpare, kokenut lentäjä Eric Swaffer ja Swafferin puoliso Izabela Roza Lechowicz.

Tieto 60-vuotiaan Srivaddhanaprabhan kuolemasta oli järkytys seuran sisällä.

– Maailma menetti upean miehen. Hän oli kiltti ja antelias, ja hän omisti rakkautensa perheelleen ja johtamilleen ihmisille. Leicester Citystä tuli perhe hänen johdossaan, seura tiedotti.

Myös seuran pelaajat ja muu jalkapalloväki ovat ottaneet osaa suruun.

– Sinä muutit jalkapalloa. Ikuisesti! Annoit kaikille toivoa siitä, että mahdoton onkin mahdollista. Et vain faneillemme, vaan kaikille faneille ympäri urheilumaailman, maalivahti Kasper Schmeichel kirjoitti.

– En löydä sanoja tuntemuksilleni. Todella upea, kiltti ja rakastava mies, jota niin moni jää kaipaamaan, puolustaja Harry Maguire totesi. 

– Todella surullinen päivä jalkapallolle, Liverpoolin tähtihyökkääjä Mohamed Salah kommentoi.

Thaimaalaismiljärdööri osti Leicesterin vuonna 2010. Keväällä 2016 seura eteni sensaatiomaiseen mestaruuteen Valioliigassa.

Srivaddhanaprabhania jäi suremaan neljä lasta.

Lähteet: Reuters, BBC, lcfc.com

Lue myös:

    Uusimmat