Leicesteriltä upea kunnianosoitus traagisesti kuolleelle omistajalleen

Leicesterin pelaajat vierailivat helikopteriturmassa menehtyneen omistajansa muistotilaisuudessa 1:35

Jalkapallon valioliigaseura Leicester kunnioittaa edesmennyttä omistajaansa Vichai Srivaddhanaprabhaa patsaalla, joka pykätään seuran King Power Stadiumin ulkopuolelle.

Videolla kuvaa Leicesterin pelaajista turman muistotilaisuudessa.

Thaimaalaismiljärdööri Srivaddhanaprabha, 60, ja neljä muuta ihmistä kuolivat traagisessa helikopterionnettomuudessa 27. lokakuuta pelatun West Ham -ottelun jälkeen. Helikopteri oli syöksynyt maahan seuran kotistadionin King Powerin viereiselle pysäköintialueelle pian sen jälkeen, kun se oli noussut stadionilta ilmaan.

Patsaan suunnittelusta kertoi Srivaddhanaprabhan poika ja Leicesterin varapuheenjohtaja Aiyawatt Srivaddhanaprabha.

– Aion asettaa patsaan King Power Stadiumin ulkopuolelle pysyvänä ja sopivana kunnianosoituksena miehelle, joka teki tämän kaiken mahdolliseksi. Hän tulee olemaan aina sydämissämme. Häntä ei tulla koskaan unohtamaan, Aiyawatt kirjoitti uutistoimisto Reutersin mukaan.

Vichai Srivaddhanaprabhalle on luvassa upeita kunnianosoituksia myös lauantaina Burnleya vastaan pelattavan kotiottelun yhteydessä. Ennen ottelun alkamista pidetään kahden minuutin hiljainen hetki ja kamppailun avausjaksolla Leicesterin pelaajat kantavat erityisiä pelipaitoja, joissa on Srivaddhanaprabhan nimi. Alkuverryttelyssä pelaajilla on päällään t-paidat kunnioituksenosoituksena Srivaddhanaprabhalle.

Srivaddhanaprabha osti Leicesterin vuonna 2010. Keväällä 2016 seura voitti sensaatiomaisesti Valioliigan mestaruuden.

Lue myös:

    Uusimmat