Valioliigan parhaaksi valittu Liverpool-tähti sai eteensä erityisen videotervehdyksen – herkistyi kyyneliin sen katsottuaan

Jordan Henderson valittiin Valioliigan vuoden pelaajaksi perjantaina. Keskikenttäpelaaja herkistyi valintansa jälkeen, kun hän sai eteensä manageri Jürgen Kloppin videotervehdyksen.

Mestaruuden jo kauan ennen sunnuntain päätöskierrosta varmistaneen Liverpoolin keskikenttämies nappasi arvostetun vuoden pelaajan palkinnon, jonka valinnasta vastaa englantilaiset jalkapallotoimittajat.

Hendersonin ohella toinen vahva suosikki ennen valintaa oli Manchester Cityn pelintekijä Kevin De Bruyne. Kirjoittajien vaakakupissa Liverpoolin mestaruus painoi kuitenkin odotetusti enemmän.

– Pukukopista olisi voinut valita kenet hyvänsä, ja hän olisi ansainnut sen, Henderson totesi valinnastaan Guardianin mukaan.

– Minulle tämä tuntuu siltä kuin ottaisin tämän palkinnon vastaan heidän kaikkien puolesta.

Valintansa jälkeen Henderson sai kommentoida myös muiden reaktioita. Pian hänen eteensä kuljetettiin kännykkä, jossa oli terveiset Liverpoolin managerilta Jürgen Kloppilta.

Karismaattisen saksalaisen sanat puhuttelevat Hendersonia, joka herkistyy luotsinsa viestistä silminnähtävästi.

– Olet mahtava pelaaja ja mahtava ihminen, Klopp hehkuttaa videolla.

– Kuka olisi uskonut, että se nuori kaveri, joka saapui Liverpooliin Sunderlandista isojen unelmien kanssa, on jonain päivänä Valioliigan paras pelaaja?

Klopp ilmoitti samalla viestillä, ettei Hendersonin tarvitse pelata sunnuntain päätöskierroksella lainkaan, joten hän oli vapaa nauttimaan illasta valintansa jälkeen.

Katso Kloppin tervehdys ja Hendersonin reaktio alta.

Lue myös:

    Uusimmat