Valioliigan paras pelaaja valittu

Manchester Cityn hyökkäävä keskikenttäpelaaja Phil Foden valittiin jalkapallon Englannin Valioliigan tämän kauden parhaaksi pelaajaksi.

Foden, 23, on kirjannut tällä kaudella Valioliigassa uransa parhaat tilastot, sillä englantilainen on tehnyt 17 maalia ja antanut kahdeksan maalisyöttöä. Cityn pelaajista vain maalipörssin kärkinimi Erling Haaland on tehnyt Fodenia enemmän maaleja (27) tällä kaudella.

– Olen tämän palkinnon voittamisesta erittäin ylpeä. Valioliiga on tunnustettu maailman parhaaksi liigaksi, ja on kunnia olla palkintoehdokkaana niin monien hienojen pelaajien kanssa, Foden sanoi Valioliigan verkkosivuilla.

Fodenin ja Haalandin ohella myös Alexander Isak, Martin Ödegaard, Cole Palmer, Declan Rice, Virgil van Dijk ja Ollie Watkins olivat ehdolla parhaan liigapelaajan palkinnon saajaksi.

Valioliigan kärkipaikalla ennen Arsenalia oleva Manchester City jahtaa sunnuntaina historiallista neljättä peräkkäistä liigamestaruuttaan. Mestaruus saa sinettinsä, jos City voittaa West Hamin.

Lue myös:

    Uusimmat