Valioliigan mestaruus ratkesi: Leicester vei Manchester Unitedilta viimeisenkin oljenkorren

Manchester Cityn mestaruus jalkapallon Englannin Valioliigassa varmistui tiistaina, kun paikalliskilpailija United hävisi kotikentällään Leicesterille maalein 1–2.

Luke Thomas vei Leicesterin johtoon 10. minuutilla, mutta Mason Greenwoodin tasoitus viitisen minuuttia myöhemmin nosti ManUn toiveita. Toisella jaksolla Caglar Soyuncu teki Leicesterille voittomaaliksi jääneen osuman.

Ennen ottelua ManUlla oli lähes toivoton kymmenen pisteen takaa-ajomatka Cityyn. Tappion myötä ManUn takamatka on tavoittamaton, kun pelaamatta on enää kolme ottelua.

Viisi vuotta sitten sensaatiomaisesti Valioliigan mestaruuden voittanut Leicester on kiinni kolmossijassa.