Tottenhamille takaisku taistelussa Mestarien liiga -paikoista – viime hetkillä kolahti

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Everton yllätti 90. minuutin maalilla Tottenhamin, ja joukkueiden kohtaaminen päättyi tasapeliin maalein 1–1.

Tottenham siirtyi 1–0-johtoon toisella puoliajalla Harry Kanen rangaistuspotkulla. Voitto olisi vienyt Tottenhamin liigassa kolmanneksi, mutta Evertonin Michael Keane ehti tasoittaa tilanteen vielä ottelun lopuksi.

Tasapelin myötä Tottenhamilla on tiukat paikat pysyä liigan neljän parhaan joukkueen joukossa ja päästä ensi kauden Mestarien liigaan. Tottenham on tasapisteissä Newcastlen ja Manchester Unitedin kanssa, mutta jälkimmäiset ovat pelanneet kaksi peliä vähemmän kuin Tottenham. Evertonille tasapeli taas riittää pitämään joukkueen poissa putoamispaikoilta Valioliigasta. Everton on nyt 15. sijalla.

Ottelu oli Tottenhamin ensimmäinen sen jälkeen, kun Antonio Conte lopetti päävalmentajana ja hänen avustajansa Cristian Stellini nousi Conten tilalle loppukaudeksi.