Valioliigan "bodarifutarilta" hämmästyttäviä väitteitä treenistään – syö äidin ruokia ja öljyää käsivarret ennen ottelua: "Genetiikkani on sellainen"

Valioliigan Wolverhamptonissa pelaava Adama Traore kertoi, miten hän on rakentanut valtavat lihaksensa. 

Jalkapalloilijat eivät ole yleensä hirveitä lihaskimppuja, mutta Valioliigassa pelaa "luonnonoikku", josta NFL-seuratkin ovat olleet kiinnostuneita. 

Espanjalaispelaaja oli vielä nuorena lihaksistoltaan täysin tavanomainen pelaaja, mutta viime vuosina hän on noussut jo lähes supersankari Hulkin mittoihin. 

Traore. 24, kuitenkin väitti The Sunissa, että harjoittelee salilla, mutta käyttää painona omaa kehoaan. Hän sanoo uskovansa harjoittelun, levon ja hyvän ravinnon kolmiyhteyteen. 

– Genetiikkani on sellainen, että lihakseni kasvavat nopeasti. 

– Teen paljon keskivartaloharjoituksia. Salaisuus on, että pitää tuntea keho ja sopeuttaa harjoittelu fyysiseen kuntoon. 

Traore huomautti, että veden nauttiminen on tärkeää urheilijalle. 

– Äiti tekee ruokani, hän on paras kokki maailmassa. Syön paljon italialaista pastaa, kuten kaikki urheilijat. 

Polvivaivat pakottivat muuttamaan treeniä

Traorella on tapana öljytä käsivartensa ennen ottelua, etteivät vastustajat saa hänestä otetta. Nopeus onkin laiturin iso vahvuus. 

– Minulla oli polvivaivoja 15-vuotiaana, enkä päässyt käyttämään silloin nopeutta hyväkseni. Sitten aloin vahvistaa itsenäni salilla. Olin hyvin räjähtävä, ja tarvitsin hyvin yksilöityjä harjoituksia pysyäkseni terveenä. 

Malin jalkapalloliitto houkutteli Traorea riveihinsä, mutta hän päätti pysyä Espanjan riveissä. Hänen vanhempansa ovat kotoisin Malista. Hän pelasi 28 minuuttia Kansojen liigan ottelussa Sveitsiä vastaan. 

– En kiellä afrikkalaisia juuriani, mutta tunnen itseni espanjalaiseksi, hän sanoi. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja