Italialaiset dominoivat aika-ajoja kotiradallaan – Aki Ajon suojatit sijoille 5 ja 9

Moto3-luokan San Marinon GP:n aika-ajot olivat italialaisten juhlaa.

Ratamoottoripyöräilyn MM-sarjan San Marinon GP ajetaan vuonna 2011 menehtyneen MotoGP-kuljettaja Marco Simoncellin mukaan nimetyllä Misanon radalla. Rata sijaitsee Italian puolella noin 20 kilometrin päässä San Marinosta. Misano World Circuit Marco Simoncellin sijainnista huolimatta osakilpailua on kutsuttu San Marinon GP:ksi vuodesta 2007 lähtien.

MotoGP-kausi C Moressa!

San Marinon GP:n lähetykset 18.9. - 19.9.
La: Aika-ajot Moto3 klo 13.30, MotoGP klo 15.05, Moto2 klo 16.05, MotoE-kilpailu klo 17.10
Su: Osakilpailut Moto3 klo 11.45, Moto2 klo 13.05, MotoGP klo 14.40, MotoE klo 16.20

Aika-ajot ja osakilpailut suorana C More Maxilla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa!

Rata onkin tullut tunnetuksi italialaisten temmellyskenttänä eikä asetelma muuttunut lauantain Moto3-luokan aika-ajoissa, kun neljä nopeinta kuljettajaa olivat italialaisia.

Paalulle ylsi Romano Fenati ennen Dennis FoggiaaNiccolo Antonellia ja Andrea Mignoa. Paalupaikka on Fenatin kauden neljäs.

Red Bull KTM Ajon kuljettajista kovinta vauhtia piti Jaume Masia, joka oli viides. MM-sarjaa johtava Pedro Acosta jäi kolmanteen lähtöriviin ollen yhdeksäs.