Vakiolive: 4 maalia toisella puoliajalla! Aguero hurjana Leicester-ottelussa

Lauantain vakiokierroksen helmi on kello 19.30 alkava ottelu Valioliigan sarjajohtajan Manchester Cityn ja keskikastin Leicesterin välillä. MTV Sport seuraa kierroksen etenemistä.

Ottelutapahtumia:

Kello 21.21: Illan viimeinen kohde päättyy Mancester Cityn 5-1-voittoon Leicesteristä.

Kello 21.19: Maali! Aguero x4! Agueron illan neljäs maali varsinaisen peliajan lopussa vie kotijoukkueen jo 5-1-johtoon.

Kello 21.06: Maali! Aguerolle hattutemppu! Miehen illan kolmas maali siirtää ManCityn jo 4-1-johtoon.

Kello 20.44: Aguero jälleen! City siirtyy 3-1-johtoon Leicesteriä vastaan.

Kello 20.36: Maali! City onnistuu jälleen puoliajan alussa, kun Sergio Aguero vie kotijoukkueen 2-1-johtoon.

Kello 20.32: Manchesterin ottelun toinen puoliaika alkaa.

Kello 20.16: Manchester City - Leicester -ottelun avauspuoliaika päättyi 1-1-tasatilanteessa.

Kello 19.54: Maali! Leicester-tähti Jamie Vardy laukoo rangaistusalueen rajalta ja tasoittaa pelin 1-1:een.

Kello 19.33: Maali! Raheem Sterling vie Machester Cityn 1-0-johtoon jo kolmen minuutin pelin jälkeen Leicesteriä vastaan.

Kello 18.52: Merkki muuttui! Sunderland tulee lisäajalla 3-3-tasatilanteeseen Bristolin pelaajan tehtyä oman maalin. Kyseessä oli kolmella maalilla johtaneelle Bristolille jo illan toinen oma maali.

Kello 18.46: Stokelle tarjotaan avaimia voittoon, kun joukkueelle vihelletään rangaistuspotku Brightonia vastaan. Charlie Adam kuitenkin epäonnistuu, ja tilanne säilyy 1-1-tasatilanteessa.

Kello 18.42: Crystal Palacen Luka Milivojevic onnistuu pilkulta 1-3-kavennuksessa Evertonia vastaan.

Kello 18.37: Maali! Tom Davies iskee paluupallosta Evertonin jo 3-0-johtoon Crystal Palacea vastaan.

Kello 18.34: Merkki muuttui myös kohteessa 7: Norwich tulee rangaistuspotkusta tasatilanteeseen 1-1 Derbyn vieraana.

Kello 18.32: Stoken Xherdan Shaqiri iskee 1-1-tasoituksen Brightonia vastaan.

Kello 18.28: Merkki muuttuu 10. kohteessa: Bolton tasoittaa 1-1:een Fulhamia vastaan.

Kello 18.17: QPR kaventaa Wolvesia vastaan 1-2:een.

Kello 18.10: Adama Traore iskee illan toisen osumansa, ja Middlesbrough johtaa 2-0 Readingia vastaan.

Kello 18.08: Maali! Everton karkaa jo 2-0-johtoon Crystal Palacea vastaan senegalilaisen Oumar Niassen osumalla. Maalien välillä ehti kulua vain reilu viisi minuuttia.

Kello 18.01: Maali! Islantilaispelaaja Gylfi Sigurdsson vie Evertonin 1-0-johtoon heti toisen puoliajan alussa Crystal Palacea vastaan.

Kello 17.49: Kaikkien kello 17.00 alkaneiden otteluiden avauspuoliajat ovat päättyneet.

Kello 17.41: Kohteessa 12 Bristol City on siirtynyt avauspuoliajan lopulla jo 3-0-johtoon Sunderlandia vastaan. Senegalilaishyökkääjä Famara Diedhiou iski kaksi osumaa kuuden minuutin sisään.

Kello 17.39: Maali! West Hamin Chicharito vie kotijoukkueen 1-0-johtoon Watfordia vastaan.

Kello 17.34: Maali! Brightonin Jose Izquierdo tekee päivän Valioliigan kohteiden avausosuman, ja Brighton johtaa 1-0 Stoken vieraana.

Kello 17.25: Maali! Yhdeksän minuuttia avausmaalin jälkeen Wolves menee jo 2-0-johtoon QPR:ää vastaan.

Kello 17.16: Maali! Wolfefhampton menee 1-0-kotijohtoon Queens Park Rangersia vastaan. Myös Derby johtaa 1-0 Norwichia.

Kello 17.10: Maalitehtailu jatkuu The Championshipin puolella: Hull City siirtyy 1-0-vierasjohtoon Nottinghamia vastaan ja Fulham johtaa samoin 1-0-lukemin Boltonin vieraana.

Kello 17.05: Maali! Bristol City menee kotonaan 1-0-johtoon Sunderlandia vastaan Aden Flintin osumalla viiden minuutin kohdalla.

Kello 17.00: Kaksitoista illan kohteista alkaa kello 17.00. Vain kohde 5 Manchester Cityn ja Leicesterin välillä alkaa kello 19.30.

Kello 16.55: Tervetuloa seuraamaan vakioveikkauksen kierroksen etenemistä.