Vakavasti vammautunut Tracy Morgan palasi julkisuuteen – murtui kyyneliin

Koomikko Tracy Morgan taistelee toipuakseen viimekesäisen onnettomuuden aiheuttamista vammoistaan.

Amerikkalaiskoomikko Tracy Morgan loukkaantui pahasti kesän 2014 auto-onnettomuudessa. Onnettomuudessa rekka-auto törmäsi Morgania ja hänen ystäväänsä kuljettaneeseen limusiiniin. Tähti on taistellut jo pitkään toipuakseen onnettomuudessa saamastaan vakavasta aivovammasta.

Vaikka Morgan on selvinnyt hienosti fyysisitä vammoista, on henkinen toipuminen ollut rankkaa. Morganin ystävä menehtyi onnettomuudessa.

Maanantaina Morgan antoi ensimmäisen haastattelunsa noin vuosi sitten tapahtuneen onnettomuuden jälkeen. Koomikko vieraili tunteikkaana Today Show -ohjelmassa ja murtui nauhoitusten aikana usean kerran kyyneliin.

– En voi uskoa, että olen täällä. En voi uskoa, että olen edessäsi, Morgan kuvaili tunnelmiaan illan isännälle Matt Lauerille.

Morgan ei muista onnettomuutta ollenkaan. Vasta herättyään koomasta hän sai tietää ystävänsä kuolleen. Tosin tapahtunutta oli vaikea ymmärtää. Morgania hoitanut sairaanhoitaja Jackie sai todistaa tähden vaikeimpia hetkiä.

– Kun heräsin koomasta, olin aivan sekaisin. Kirosin heti hoitajaani ja purin pahan oloni häneen. Jackie jaksoi kuitenkin vakuuttaa, että kaikki muuttuu parhain päin.  Myöhemmin pyysin häneltä käytöstäni anteeksi.

– Ystävän menetys iski kunnolla tajuntaani vasta päästyäni sairaalasta. Katsoin videoita onnettomuudesta yhä uudelleen netistä. Sitten eräänä päivänä silmiini osui videopätkä hänen hautajaisistaan, sen jälkeen olin ihan sekaisin viikon ajan. Minun oli pakko katsoa videot, sillä halusin tietää, mitä ysätävälleni tapahtui. Halusin kunnioittaa häntä.

Morgan kuvaili vuoden olleen hänelle todella rankka. Hän myös kiitti ystäviään saamastaan tuesta. Koomikko myös lupasi vielä pääsevänsä esiintymiskuntoon.

– Juuri nyt suurin tavoitteeni on toipua. En ole vielä täysin toipunut, mutta kuulette minusta kyllä sitten kun toivun. Tulen vielä naurattamaan teitä kaikkia, sen lupaan.

Lue myös:

    Uusimmat