Vakavasti sairas äiti ei saa olla tekemisissä ihmisten kanssa – keksi koskettavan tavan päästä katsomaan tyttärensä peliä

Francene ei vakavan sairauden vuoksi voi istua katsomossa tyttärensä softball-peleissä. Äiti ei kuitenkaan jätä tämän vuoksi pelejä väliin – hän katsoo ne autosta kentän laidalta!

Yll oleva video kiteyttää, mitä kaikkea äitiys on!

Francene Faieta käy usein katsomassa tyttärensä Mian softball-pelejä. Faieta ei kuitenkaan hurraa kentän laidalla tai katsomossa: hän istuu autossaan, kertoo Northjersey.com.

Parkkeeraa autonsa kentän yläpuolelle

Faietalla on vakava sairaus, jonka hoidon vuoksi hänen immuunipuolustuksensa on alentunut. Tämän vuoksi Faieta on altis erilaisille sairauksille.

Lääkäreiden mukaan voisi olla parasta, ettei Faieta mene pallopeleihin lainkaan, mutta kekseliäs äiti ei ole halunnut jättää tyttärensä Mian pelejä näkemättä. Hän parkkeeraa autonsa kentän yläpuolella olevalle alueelle ja katsoo pelit sieltä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Hän on lapsista parhain"

Äidin mukaan Mialla olisi hyvä syy pelata huonosti, mutta hän on pärjännyt upeasti.

– Hän joutui kasvamaan hyvin nopeasti. Perheessämme on vahva usko, ja hän uskoi, että minä selviän, ja hän halusi tehdä minut ylpeäksi. Kukaan ei olisi syyttänyt häntä siitä, että hänen huomionsa harhailisi. Hän sanoi, että tämä kaikki poisti hänen stressinsä, koska se antoi pelille perspektiiviä, Faieta kommentoi.

Pelien jälkeen äiti ja tytär juttelevat suorituksista ja siitä, mikä meni hyvin.

– Hän on lapsista parhain. Aina sitä haluaa nähdä lastensa päätyvän parempaan paikkaan (elämässään) kuin mihin itse on päässyt.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja