Mainos

Vakavasti loukkaantuneen poliisikoira Börjen vointi herätti laajan huolen – Poliisi: "Kiitos lukuisista tsemppiviesteistä!"

Toissa yönä kiinniottotilanteessa vakavasti loukkaantunut poliisikoira Börje toipuu nyt leikkauksesta. Itä-Uudenmaan poliisi kertoo Facebook-sivullaan, että tilanne on stabiili.

Börje loukkaantui, kun poliisi jahtasi pakosalla ollutta henkirikoksesta epäiltyä vuonna 1988 syntynyttä miestä. Häntä epäillään Loviisan Koskenkylässä tapahtuneesta raa'asta murhasta.

Mies oli yrittänyt paeta poliisia sekä jalan että autolla, ja kiinnioton yhteydessä jouduttiin käyttämään voimakeinoja. Myös epäilty sai vammoja, jotka vaativat läkärin oitoa.

Itä-Uudenmaan poliisi kiittää Facebook-sivullaan kaikesta Börjen saamasta laajasta tuesta

– Poliisikoira Börjen ohjaajan puolesta haluamme välittää lämpimät kiitokset lukuisista terveisistä ja tsemppiviesteistä! Börje toipuu nyt leikkauksesta ja tilanne on stabiili. Kerromme lisää Börjen kuulumisista ensi viikolla, poliisi kirjoittaa Facebookissa.

– Aivan erityiset kiitokset haluamme välittää Helsingin yliopistolliselle eläinsairaalalle hyvästä hoidosta ja ripeästä toiminnasta Börjen pelastamiseksi.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.