Vakava onnettomuus oli lähellä Oulussa – bussi suistui tieltä, olisi voinut pudota hiihtoladulle

Vakava onnettomuus oli lähellä Oulussa – bussi suistui tieltä, olisi voinut pudota hiihtoladulle: katso video onnettomuuspaikalta 0:54
Tältä onnettomuuspaikalla Oulussa näyttää – katso video!

Paikallisliikenteen linja-auto suistui tieltä Oulussa tänä aamuna. Bussissa oli vain kuljettaja. TIlanteessa olisi voinut käydä huonomminkin. 

Onnettomuus tapahtui noin aamukymmeneltä Raitotiellä. Kuljettaja ei pelastuslaitoksen mukaan loukkaantunut tilanteessa. Hänen terveydentilansa tarkastettiin. Myöskään kukaan muu ei loukkaantunut.

Bussi suistui tieltä kohdassa, jonka lähellä Raitotie kulkee kevyenliikenteen väylän yli. Suistunut bussi näyttää pysähtyneen kevyenliikenteen väylän ylittävän sillan kaiteeseen. Kesäisin väylällä on pyörätie ja talvisin hiihtolatu. 

– Oli siinä isonkin onnettomuuden riski, jos bussissa olisi ollut matkustajia ja se olisi pudonnut hiihtoladulle, sanoo palomestari Hannu Timonen Oulu-Koillismaan pelastuslaitokselta. 

Pelastuslaitos käänsi linja-auton kyljelleen. Timonen arvioi, että sen ostaminen aloitetaan noin tunnin kuluessa. Raitotie on suljettu nosto-operaation ajana, samoin turmapaikan alikulkeva hiihtolatu. 

Poliisi tutkii onnettomuuden syytä.

Lue myös:

    Uusimmat