Tukkirekan perävaunu kaatui Mikkelissä – puut vierivät kevyen liikenteen väylälle: "Kaikki mahdollisuudet erittäin vakaviin seurauksiin"

Täydessä lastissa ollut tukkirekan perävaunu kaatui tänään Mikkelissä. Onnettomuus tapahtui aamulla kello 7.50 aikaan Porrassalmenkatu 50 kohdalla, tiedottaa Itä-Suomen poliisilaitos.

Tukkirekka oli ajanut Porrassalmenkatua keskustan suuntaan, kun sen perävaunu oli kaatunut osittain ajoradalle ja osittain kevyenliikenteen väylälle. Tapahtuma-aikaan liikenne oli vilkas työmatka- ja koululaisliikenteestä.

– Tapahtuneessa oli kaikki mahdollisuudet erittäin vakaviin seurauksiin. Nyt selvittiin onneksi vähäisin omaisuusvaurioin, poliisin tiedotteessa sanotaan.

Kuormana olleet puut levisivät kevyen liikenteen väylälle. Ne vierivät osittain Porrassalmenkatu 50 pihaan kaataen verkkoaitaa ja ainakin kaksi lämmitystolppaa.

Poliisi ohjasi liikennettä tapahtumapaikan ohi yhtä kaistaa pitkin.

Poliisi selvittää onnettomuuden syytä ja tutkii tapausta alustavasti törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Alkoholilla ei ollut osuutta asiaan.

Lue myös:

    Uusimmat