Mainos

Vain MTV3:lla: Tässä Rädyn viimeinen puhe valtuustolle

MTV3 Uutiset on saanut ainoana mediana haltuunsa AKT:n hyllytetyn puheenjohtajan Timo Rädyn tänään valtuustolle pitämän puheen. Räty esitti puheensa valtuustolle tänä aamuna, jonka jälkeen hän poistui tilaisuudesta.

Räty kertoi puheessaan, että AKT ei kaadu ulkoa käsin. Hänen mukaansa AKT kaatuu vain "sisäisten riitojen ja vallantavoittelun seurauksena." Rädyn mielestä "moni taho tässä yhteiskunnassa haluaisi nähdä AKT:n kaatuvan."

– Eteläranta Kympin yksi suurimpia unelmia lienee AKT:n tuhoaminen, Räty kertoi MTV3 Uutisten haltuunsa saaman puheen mukaan.

Räty myönsi virheensä

Rädyn mukaan AKT:ssa on ollut jo vuosia hanke, jossa valtaa on yritetty siirtää pois jäseniltä. Rädyn mukaan ennen vuoden 2010 edustajakokousta alettiin AKT:n toimiston sisältä etsiä keinoja hänen syrjäyttämiseksi puheenjohtajan paikalta.

– Minun virheeni puheenjohtajana on ollut, etten ole ajoissa tunnistanut hankkeen syvyyttä, vakavuutta ja hankkeeseen ryhtyneiden ihmisten piittaamattomuutta AKT: n tulevaisuudesta, Räty kertoi puheessaan.

Räty kertoo myös, että kuluneiden vuosien aikana AKT:n ilmapiiri ei ole lukuisista yrityksistä kohentunut.

– Puheenjohtajana kannan tästä vastuun, Räty selvitti puheessaan.

"Edustajakokous on välttämätön"

Rädyn mielestä AKT on joutunut viime aikoina ennennäkemättömän mediamyllytyksen kohteeksi. Hänen mukaansa AKT:n jäseniä ja heidän perheitään on uhkailtu.

– Ikäviä tosiasioita todistamaan joutuneet ihmiset eivät uskalla tulla nimellään ulos kuin oikeudessa. Tällainen on liikkeessämme järkyttävää, Räty kauhistelee.

Rädyn mielestä AKT on nyt siinä pisteessä, että ylimääräinen edustajakokous on välttämätön.

– Vain ylimääräisen edustajakokouksen kautta voimme varmistua siitä, että AKT:n koko jäsenistö on mukana päättämässä AKT:n suunnasta tästä eteenpäin. Suunnan on oltava hallittu, ja sillä on oltava koko jäsenkunnan laaja tuki, Räty kertoi.

Räty esitti puheensa tänä aamuna ennen hyllyttämispäätöstä. MTV3 Uutiset ei ole tavoittanut Rätyä kommentoimaan hyllyttämisasiaa.

Timo Rädynkokonaisuudessaan (pdf)

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.