Vain 28-vuotiaana kuolleelta Aviciilta jäi julkaisematta yli 200 kappaletta – uusi levy luvassa vielä tänä vuonna

1:02

Huhtikuussa kuolleen ruotsalaisen poptähti Aviciin uutta levyä ei ehditty julkaista ennen artistin kuolemaa. Ruotsalaismedian mukaan albumi julkaistaan postuumisti mahdollisesti jo tänä vuonna.

Katso yllä video liittyen Aviciin kuolemaan.

Ruotsalainen tuottaja ja DJ Avicii, oikealta nimeltään Tim Bergling, löydettiin kuolleena Omanin Masqatissa 20. huhtikuuta 2018. Ruotsalaismedia Aftonbladetin mukaan Aviciilta jäi julkaisematta yli 200 valmista kappaletta.

Lehden mukaan poptähden perhe on tavannut Aviciin levy-yhtiön edustajia sekä yhteistyökumppaneita. Vain 28-vuotiaana itsemurhan tehneen artistin levy julkaistaan mahdollisesti jo tänä vuonna.

Levy-yhtiön edustajat ovat kuvailleet julkaisemattomien kappaleiden olevan parasta musiikkia, mitä Avicii on vuosiin tehnyt.

Aiemmin on uutisoitu Aviciin uuden levyn olevan valmis, mutta sitä ei ehditty julkaista ennen tähden kuolemaa. Aftonbladetin lähteiden mukaan albumi julkaistaan ennen vuoden 2018 loppua.

Levyn sisältö kootaan Aviciin yli 200 valmiista kappaleesta, joita ei ole julkaistu. Albumin tuottajaa tai tuottajia ei ole vielä valittu.

– Timillä oli lista henkilöistä, joiden hän toivoi olevan mukana uudella levyllään. Se oli viimeinen kerta kun puhuin hänen kanssaan, kertoi levy-yhtiö Geffenin pomo Neil Jacobs, jonka kanssa Avicii työskenteli jo Levels-albuminsa (2015) kanssa.

Avicii lopetti keikkailun vuonna 2016 terveysongelmien vuoksi. Hän paljasti urastaan kertovassa dokumentissa, ettei saanut päätöksen jälkeen kaipaamaansa tukea. Avicii oli jo aiemmin kertonut tiimilleen, että kuolee, jos ei lopeta keikkailua.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja