Vaimonsa murhasta syytetty psykiatrimies peitteli kasvojaan oikeudessa

Ullanlinnan murhakäräjillä kuultiin poliiseja - murhasta syytetty saapui oikeuteen 0:29
Vaimonsa murhasta syytetty psykiatrimies Helsingin käräjäoikeudessa 12. joulukuuta.

Ullanlinnan murhaoikeudenkäynnissä kuultiin tänään aamupäivällä poliiseja. Myös vaimonsa murhasta epäilty psykiatrimies oli läsnä oikeudessa. 

49-vuotias mies saapui Helsingin käräjäoikeuteen poliisien kuulemisten jälkeen. Media sai kuvata syytetyn saapumisen, mutta sen jälkeen kuulemiset käytiin suljetuin ovin, johon medialla tai muulla yleisöllä ei ollut asiaa. 

Psykiatri peitteli kasvojaan saapuessaan vartijoiden saattelemana istuntosaliin. Hän oli suojannut päänsä hupulla, ja kasvojensa eteen hän oli nostanut sinisen vihon.

Aamupäivällä oikeudessa kuultiin kokenutta poliisimiestä, joka ensimmäisenä saapui Ullanlinnaan, kun murhasta epäilty mies oli siirtämässä vaimonsa ruumista autoon. 

Toinen oikeudessa todistanut oli rikospaikkatutkintaa tehnyt poliisi. 

Oikeudessa kuullaan tänään suljetuin vielä oikeushammaslääkäriä, psykiatria ja oikeuspsykologia. Huomenna oikeudenkäynti jatkuu kuolinsyyntutkijoiden kuulemisella.  

Viime viikon tiistaina käräjäoikeudessa kuultiin syytetyn miehen ja uhrin naapureita. Tuolloin murhasta syytetty mies ei ollut läsnä istunnossa, eikä edes etäyhteyden välityksellä, vaikka se olisi ollut mahdollista.

Lue myös:

    Uusimmat