Vaimo löysi miehensä kalsareista erikoisen numerosarjan – epäilee hätäviestiksi!

Vaatekauppaketju kiistää väitteen, jonka mukaan kalsareista löytynyt viesti olisi työntekijän hätähuuto. 

Kun Abbie Browman ryhtyi tarkastelemaan lähemmin miehelleen ostamiaan kalsareita, hän järkyttyi tekemästään löydöstä. 

– Kun olin ripustamassa housuja pesun jälkeen narulle huomasin, että housujen sisäpuolelle oli kirjoitettu osoite paksulla kultaisella permanenttikynällä, Browman kertoo löytämistään numeroista. 

Vaimo ryhtyi selvittämään myöhemmin osoitteeksi paljastuneen numerosarjan merkitystä ja tuli siihen tulokseen, että numeroilla täytyi olla jokin syvempi merkitys. 

Yhtiö samanlaisten syytösten kohteena aiemminkin

Browman kertoo, että hän ei heti ymmärtänyt numeroiden merkitystä, vaan päästi mielikuvituksensa laukkaamaan. Hän kertoo luulleensa viestin olleen peräisin miehensä kuvitellulta rakastajattarelta. 

Tutkittuaan numeroita tarkemmin hän sai selville, että rakkausviestin sijaan kyseessä olikin ulkomaalainen, Bangladeshissa sijaitseva osoite. Abbie päätteli, että kyseessä saattoi olla vaateketjun työntekijän lähettämä avunhuuto.


Nainen otti yhteyttä vaatekauppaketju Primarkiin, joka kiisti naisen väitteet. Ketju pyysi naiselta anteeksi löytämiään numeroita ja lupasi lähettää hänelle kirjekuoren, jossa alushousut voitaisiin palauttaa takaisin valmistajalle. 

Browman ei kuitenkaan tyytynyt vastaukseen, vaan aikoo jatkaa numeroiden alkuperän selvittämistä.

– Haluan selvittää, onko kyseessä hätähuuto. Jos se oli, en aio tehdä ostoksia siellä enää.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun kyseinen irlantilainen kauppaketju on joutunut samanlaisten syytösten kohteeksi. Viime vuoden joulukuussa asiakas löysi sukkapakettiin piilotetun kiinankielisen viestin. Viestissä työntekijä pyysi apua huonoihin työoloihin.

Näiden koirien avunhuuto kuultiin. Videolta voit katsoa, kuinka kodittomilta koirilta sujuvat mallin hommat. 


Lähteet: Expressen, Cosmopolitan 

Lue myös:

    Uusimmat