Mainos

Ällöttävä yllätys – nainen löysi vaateketju Zaran mekosta kuolleen jyrsijän

Yhdysvaltalaisnainen aikoo hakea vaateketjulta korvausta ahdistuksesta, jota hän koki löydettyään uuden mekkonsa sisältä kuolleen jyrsijän.

Kun Cailey Fiesel, 24,  havaitsi uuden mekkonsa haisevan kuolleelle rotalle, hän ei voinut aavistaa, kuinka oikeassa hän lopulta olisikaan. Nainen löysi ällöttävän yllätyksen tutkittuaan tarkemmin uuden mekkonsa saumaa, joka oli alkanut hiertää häntä kesken työpäivän.

– Olin shokissa. Silmäni näkivät, että se oli hiiri, mutta aivoni sanoivat, ettei se voi olla mahdollista, Fiesel kertoo muutaman kuukauden takaisista tapahtumista.

Nainen kertoo löytäneensä sauman kohdalta noin kuuden sentin kokoisen hiiren, joka oli ilmeisesti ollut mekossa jo pidemmän aikaa, sillä jyrsijä oli alkanut mädäntyä.

Vaateketju Zaran Yhdysvaltojen tiedottajan mukaan yhtiö on tietoinen asiasta ja ryhtyy tutkimaan tapausta tarkemmin.

– Yhdysvalloissa Zaralla on tukat terveys- ja turvallisuusvaatimukset, ja olemme sitoutuneet varmistamaan, että kaikki tuotteet täyttävät nämä tiukat vaatimukset, tiedottaja kertoo.

Löydös aiheutti ahdistusta ja vakavaa ihottumaa

Nainen oli ostanut mustan mekon Greenwichissä sijaitsevasta Zara-liikkeestä heinäkuussa. Aluksi kaikki tuntui olevan hyvin, mutta muutama viikko myöhemmin nainen huomasi ympärillään pistävän hajun. Kun häiritsevä haju seurasi häntä minne hän liikkuikin, nainen alkoi epäillä tuoksun tulevan mekosta. Tarkistettuaan saumassa tuntuvan pistoksen hän sai varmuuden epäilemäänsä asiaan.

Fiesel on nyt nostanut oikeusjutun vaateketjua vastaan. Hän kertoo, että kärsimänsä ahdistuksen lisäksi hän sai mekosta vakavan ihottuman, joka diagnosoitiin myöhemmin olleen peräisin jyrsijästä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Fieselin asianajaja Adam Deutschin mukaan mekko ja siitä löytynyt jyrsijä on säilötty tyhjiöpakkaukseen, ja niitä voidaan käyttää myöhemmin todisteena oikeudenkäynnissä. Deutschin mukaan nainen on yrittänyt sopia asiaa tuomioistuimen ulkopuolella, mutta vaateketju ei asianajajan mukaan suostunut ehdotukseen.

– Hän on ollut sekaisin siitä lähtien. Hänen tulisi saada korvaus kaikesta kokemastaan, Deutsch kertoo.

***

3:07

Lähde: NewYorkPost

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.