Mainos

Vaimo kielsi kissan ottamisen – vaari pelasti ja kasvatti salaa kissanpentuja

Jimmy arvasi, ettei vaimo salli raskaana olevan kissan ottamista perheen kotiin, joten hän valmisti sille pesän vajaansa.

Twitter-käyttäjä Sylvia kertoo humoristisen tarinan eläinrakkaasta Jimmy-isoisästään. Mies halusi kasvattaa kodittomat kissanpennut ominaan, mutta vaimo ei tähän suostunut. Jimmy ei tästä lannistunut: hän alkoi hoivata kissoja salaa.

– Isoisä antoi kulkukissan poikia vajaansa ja nyt hän kasvattaa villikissajoukkoa isoäitini selän takana, koska isoäiti sanoi” ei”, Sylvia kertoi Twitter-palvelussa.

Jos kuvat ei näy, katso se täällä

Tarinansa tueksi nainen julkaisi hellyttäviä kuvia isoisästä kissansa kanssa.

Jimmy arvasi, ettei vaimo salli raskaana olevan kissan ottamista perheen kotiin, joten hän valmisti sille pesän vajaansa. Kun kissa poiki, mies oli ”onnesta sekaisin” ja käyttäytyi kuin olisi saanut lapsenlapsia, kertoo Love Meow -sivusto.

Salaisuus paljastui lopulta kolmen viikon kuluttua. Jimmy aikoo jatkaa kissojen hoitamista, kunnes ne voivat siirtyä omiin koteihin.

Jos kuvat eivät näy, katso ne täällä.

Sylviaa isoisän kissasalaisuus ei yllättänyt, sillä Jimmy on tunnetusti ystävällinen ja rakastava ihminen. Isoisä vaimoineen onkin kerännyt runsaasti kiitosta ihastuttavuudellaan: Sylvia on jakanut heistä myös romanttisia kuvia, joissa Jimmy lahjoo rakastaan auringonkukilla.

Lähde: Lovemeow.com, Twitter

***

0:53

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.