Nokkela kulkukissa osoitti päättäväisellä tavalla haluavansa ruokaa – sai lopulta uuden kodinkin

Hylättyjen kissojen maa 5:31
Suomi on hylättyjen kissojen maa. Miksi kissoja hylätään?

Meksikolaisella kulkukissalla oli päättäväinen tapa hankkia ruokaa itselleen.

Kulkukissoilla on tapana yrittää ystävystyä mahdollisten ruoantarjoajien kanssa. Eräs kulkukissa Meksikossa on kuitenkin herättänyt huomiota poikkeuksellisen nerokkaalla ja suoralla tavallaan hankkia ruokaa, uutisoivat muun muassa Metro ja Mirror.

Esikouluopettaja Tania Lizbeth Santos Coy Tova, 33, oli kävelemässä kadulla, kun hän huomasi toisella puolella tietä kissan, joka alkoi pian seurata naista. Kissa johdatti naisen läheiselle kaupalle, suoraan sen ovesta sisään ja lemmikkiruokahyllylle osoittaakseen ruoan, jonka halusi naisen ostavan sille. Siltä kissan toiminta ainakin kovasti näytti.

Siirry videosta kuvaan painamalla julkaisun nuolinäppäintä. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Ymmärsin silloin, että se halusi syödä, Tania selittää Metron haastattelussa.

Tanian julkaisemalla videolla on tuhansia tykkäyksiä.

Kissa sai uuden kodin

Tania oli nähny kissan aiemmin muiden asiakkaiden kanssa ja olettanut sen kuuluvan kaupan omistajille. Selvisi, ettei kissa kuitenkaan ollut heidän lemmikkinsä. Omistajat kertoivat naiselle, että kissalla vain oli sama taktiikka monen asiakkaan kanssa. Tanian kissa johdatti jatkossa useammankin kerran ruokahyllylle, kunnes nainen alkoi pohtia, missä kissa päivänsä oikein vietti. Tania ja hänen kumppaninsa seurasivat kissaa ernä päivänä vain huomatakseen, että se majaili hylätyssä talossa. Pariskunta päätti adoptoida kissan itselleen. Valkoisen kissan uusi nimi on Rabbit sen jänismäisen ulkomuodon vuoksi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: Metro, Mirror

Lue myös:

    Uusimmat