Vaikuttava kunnianosoitus arjen sankareille: Aplodit raikuivat ja valot välkkyivät pitkin korttelia, kun naapurusto kunnioitti koronaviruksen keskiössä työskenteleviä

Vaikuttava kunnianosoitus: Aplodit raikuivat ja valot välkkyivät pitkin korttelia, kun naapurusto kunnioitti koronaviruksen keskiössä työskenteleviä 1:09
Naapurusto kunnioittaa Covid-19 keskiössä työskenteleviä arjen sankareita.

Voisi sanoa, että kunnianosoitus on Atlantan keskusta-alueella jo tapa, sillä yhteisaplodeja on toteutettu jo viitenä iltana peräkkäin.

Yhdysvaltain Atlantan asukkaat muistavat maailmalle nopeasti levinneen koronaviruksen keskiössä työskenteleviä ihmisiä.

Viitenä iltana peräkkäin keskusta-alueen asukkaat ovat kerääntyneet parvekkeilleen yhteishetkeen, jossa vaikean ajan keskellä työskenteleviä kunnioitetaan raikuvin aplodein ja hurraa-huudoin. Joissakin asuinhuoneistoissa vilkkuvat myös valaisimet.

KameraOnen mukaan aplodit on osoitettu etenkin terveydenhuollon ja kaupanalan työntekijöille, poliiseille ja kuljetusalan työntekijöille. Videon kuvaajan mukaan asuinkorttelin lähellä on Piedmontin sairaala, jonne kunnianosoitusten toivotaan myös kuuluvan.

Covid-19-nimellä kulkeva virus lietsoo pelkoa ympäri maailmaa, sillä se on tartuttanut muutamien kuukausien aikana yli 700 000 ihmistä ja yli 34 000 ihmistä on kuollut tautiin.

Lue myös:

    Uusimmat