Vaikeudet taakse jäänyttä elämää? – Jori Lehterä heti huippuiskussa uudessa KHL-seurassa

7:25
Videolla keskustelua Jori Lehterän uran jatkosta.

Jori Lehterän NHL-ura on ohi, mutta KHL:stä saattaa löytyä hänelle uusi onnenmaa. Lehterä oli huippuvireessä heti SKA Pietarin toisessa harjoitusottelussa. 

Lehterä edusti vielä viime kaudella Philadelphia Flyersiä, mutta NHL:ssä ei ura enää jatkunut. Sen sijaan Lehterä löysi pelipaikan Euroopan huipputasolta, KHL:n SKA Pietarista

Harjoituskauden perusteella Lehterän ja SKA:n avioliitosta on tulossa onnellinen. Ykkösketjun sentteri Lehterä teki tehot 2+2, kun SKA hävisi Dinamo Riikalle 5–6. 

KHL on Lehterälle tuttu sarja, sillä hän pelasi sarjassa 2010–2014 (Lokomotiv Jaroslav ja Sibir Novosibirsk).

Lehterä tarvitseekin nyt myönteisiä asioita elämäänsä. Hän sai neljän kuukauden ehdollisen vankeustuomion. Käräjäoikeuden päätöksen mukaan hän oli ostanut ja pitänyt hallussaan kokaiinia kesällä 2018. 

Lehterä tuomittiin maaliskuussa neljän kuukauden ehdolliseen vankeuteen. Käräjäoikeuden mukaan Lehterä oli hankkinut ja pitänyt hallussaan kokaiinia kuusi grammaa ja yrittänyt ostaa samaa huumausainetta yhden gramman kesällä 2018.

Lehterän otteita voi katsoa tästä.


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja