KuPS nousi sensaatiomaisesti voittoon Konferenssiliigan karsinnassa – seuraavalla kierroksella vastaan Union Berlin

Kuopiolainen KuPS taisteli tiensä jatkoon Uefan Konferenssiliigan karsintojen kolmannella kierroksella. KuPS kaatoi vieraskentällä kazakstanilaisen Astanan maalein 4–3 ja jatkaa yhteismaalein 5–4.

KuPS oli ensimmäisen jakson jälkeen tappiolla jo 2–0, mutta toisen jakson huima rynnistys takasi jatkopaikan. Ensimmäinen osaottelu oli päättynyt 1–1-tasapeliin.

Kuopiolaisten suurin sankari oli brassikärki Rangel, joka viimeisteli ottelussa kolme maalia. Voittomaalin laukoi Janis Ikanieks ottelun 77. minuutilla.

KuPS selvitti voitolla tiensä Konferenssiliigan karsintojen pudotuspelikierrokselle, jossa se saa vastaansa saksalaisen Bundesliiga-seura Union Berlinin. Tuon otteluparin voittaja jatkaa Konferenssiliigan lohkovaiheeseen.