Vaarallisia tilanteita rakastavalla Kasperilla on kiikarissaan tatuoitu kaunotar Love Islandista – omaa yllättävän herkän puolen

0:49
Kurkista Love Island Suomen uusimman jakson käänteisiin!

Love Island Suomen villaan saapuu Kasper, joka etsii rinnalleen puheliasta ja tatuoitua naista.

Love Island Suomen saarelaisten ajatuksia sekoitetaan jälleen, kun villaan saapuu yllättäen samaan aikaan kaksi uutta miestä. 

Käsi ylös kuka haluaisi päästä tämän asianajajan urasta haaveilevan pahan pojan kyytiin? Tällä hetkellä logistiikka-alalla työskentelevä ja Helsingissä asuva 22-vuotias Kasper viihtyy vapaa-ajallaan kuntosalin ja DJ-miksaamisen parissa.

Muutamia kuukausia sinkkuaikaa kokeilleena, elämä parisuhteessa on häntä nyt alkanut kiinnostaa, ja siksi etsinnässä olisi puhelias ja tatuoitu blondi, jonka kanssa pitää hauskaa.

Lapsena Kasper haaveili lentokapteenin ammatista. Nuorempana hän harrasti aktiivisesti ratsastusta 7 vuoden ajan. Elämänsä rohkeimman tempun Kasper kertoo olleen kun hän hyppäsi voltin Suomen suurimmasta freestyle-hyppyristä. 

Ekstremestä sekä vauhdikkaista tilanteista viehättyvä mies paljastaa, että hänellä on kuitenkin myös herkkä ja rauhallinen puolensa. 

– Autan viikottain mummoa ja vaaria arkiaskareissa.

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja