Vaarallinen tälli! Maalivahti tyrmäsi rajusti oman joukkuetoverinsa – pelottavasti loukkaantunut puolustaja kiidätettiin sairaalaan

Dijonin ja Lensin välisessä Ranskan liigan karsintaottelussa nähtiin ikävä tilanne, kun Lens-puolustaja Steven Fortes loukkaantui aivan pelin loppuhetkillä.

Tilanne sai alkunsa, kun Dijonin Naim Sliti ja Lensin Fortes tavoittelivat kohti Lensin maalia pomppivaa pelivälinettä. Myös Lens-vahti Jeremy Vachoux lähti maaliltaan kohti palloa, mutta kohtalokkain seurauksin.

Vachoux yritti hypätä kohti palloa, mutta joukkuetoveri Fortes ehti päineen väliin juuri Vachouxia, minkä seurauksena ranskalaisvahdin kyynärpää kolahti rajulla voimalla suoraan Fortesia kasvoihin.

Fortes putosi osuman voimasta tajuttoman oloisena nurmen pintaan ja Sliti karkasi maalintekoon. Rajun tällin saanut Fortes kuljetettiin osuman jälkeen paareilla pois kentältä.

Lens ilmoitti ottelun jälkeen Twitter-tilillään, että Fortes oli tajuissaan ja hänet kuljetettiin sairaalaan lisätutkimuksia varten.

Dijon voitti ottelun 3-1, joten se säilyttää paikkansa Ranskan pääsarjassa myös ensi kaudella.

Katso video rajusta tilanteesta tästä.

Lue myös:

    Uusimmat