Mainos

Väärään osoitteeseen mennyt paketti paljasti kymmenien kilojen huumelähetykset Suomeen – epäilty aasialaismies selitti ravintolan perustamisella

Mies kertoi kuulusteluissa pakettien liittyvän ravintolan avaamiseen Suomessa. Hänen epäillään tuoneen maahan 34 kiloa marihuanaa.

Vantaalla paljastunut epäilty törkeä huumausainerikos on siirtynyt syyteharkintaan. Epäilty on noin 50-vuotias aasialaismies.

Itä-Uudenmaan poliisi takavarikoi heinäkuussa postilähetyksen, joka sisälsi yli 5 kiloa marihuanaa. Paketti oli lähetetty Suomeen Espanjasta, mutta paketin vastaanottaja ei ollut tilannut kyseistä pakettia. Hän otti yhteyttä poliisiin.

Poliisi jäljitti paketin todelliseksi vastaanottajaksi aasialaismiehen, joka asui toimitusosoitteen lähellä sijaitsevassa Airbnb-asunnossa. Mies otettiin kiinni ja hän on tällä hetkellä vangittuna.

Tutkinnassa selvisi, että aasialaismies oli aiemmilla Suomen-matkoillaan vastaanottanut kaksi postipakettia ja kolmannen vastaanotto oli epäonnistunut.

Pakettien epäillään sisältäneen yhteensä hieman yli 34 kiloa marihuanaa. Poliisin mukaan kyseisen määrän katukauppa-arvo on noin 518 000 euroa. Huumeet oli pakattu muovipusseihin ja tyynyliinoihin.

Kuulusteluissa mies kertoi suunnitelleensa ravintolan avaamista Suomeen ja että postipaketit liittyivät siihen. Mies asuu vakituisesti Espanjassa ja hän kiistää syyllistyneensä rikoksiin. Jutussa ei ole muita epäiltyjä.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja