Mainos

Vaaleanpunaisissa tossuissa liikkunut mies surmattiin Tampereella

Poliisi tutkii henkirikosta Tampereen Tesomalla.

Poliisi sai maanantaiaamuna kello 06.10 ilmoituksen miehestä, joka makaa elottoman oloisesti Tesoman valtatien kevyenliikenteen väylällä.

Paikalle mennyt poliisipartio havaitsi, että mies on kuollut väkivallan uhrina.

Poliisi on saanut tutkimuksissaan selville, että 40-vuotias uhri on lähtenyt kotoaan ennen puoli kymmentä edellisenä iltana tarkoituksenaan mennä ostamaan savukkeita. Hänet on nähty yksin ostamassa savukkeita Tesomajärvenkadun Siwasta.

Baariin

Sen jälkeen uhri on ollut paikallisessa, samassa kiinteistössä sijaitsevassa baarissa sen sulkemisaikaan saakka. Baari on suljettu klo 23.00 ja uhri on poistunut paikalta muutama minuutti sulkemisajan jälkeen, poliisi kertoo.

Tämän jälkeen uhrista ei ole havaintoja ennen hänen löytymistään. Löytöpaikka antaa viitteitä siitä, että hän on ollut matkalla kotinsa suuntaan.

Paikallinen mies

Uhri on vuonna 1974 syntynyt paikallinen mies. Hänellä oli päällään tummahko farkkukankaan tyyppinen, hupullinen, noin lantiopituinen ja karvavuorellinen takki, jalassaan vaaleansiniset farmarihousut, harmaat pitkävartiset villasukat sekä vaaleanpunaiset "Aino ja Reino" -tyyppiset tossut.

Poliisi pyytää vihjeitä miehen liikkeistä ja hänen seurassaan olleesta henkilöstä taikka henkilöistä. Vihjeet voi toimittaa sähköpostilla osoitteeseen pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi , soittamalla numeroon 0503137391 taikka lähimmälle poliisille.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.