Mainos

Vaalea kaunotar Diane Kruger: En mene naimisiin

Mallista näyttelijäksi muuntautunut Diane Kruger poseeraa upeissa kuvissa Allure-lehdessä. Samalla hän paljastaa, mitä kuuluu suhteelle Dawson's Greek -tähti Joshua Jacksonin kanssa.

Krugerin tie mallista näyttelijäksi tuntuu käyneen sujuvasti. Kaunis nainen on ehtinyt esiintyä lukuisissa elokuvissa. Hän teki läpimurtonsa vuonna 2004 Troija-elokuvassa. Seuraavaksi hän esiintyy valkokankaalla Inhale-elokuvassa yhdessä Sam Shepardin ja Rosanna Arguetten kanssa.

Kuva: Getty Images, Sean Gallup

Palstatilaa hän on saanut myös poikaystävänsä, Dawson’s Creek -teinisarjasta tutun 31-vuotiaan Joshua Jacksonin, ansiosta. Poikaystävä oli seuraamassa myös Allure-lehden kuvauksia, joissa tähti poseerasi 60-luvun henkeen. Kruger imitoi tuon ajan suurta tähteä, Brigitte Bardotia.

Kruger kertoi, että lujasta suhteestaan huolimatta pariskunta ei ole menossa naimisiin. "Jos rakkaus lähtee, mikään paperi ei pidä ihmisiä yhdessä. Mutta älä ymmärrä minua väärin, uskon kyllä sitoutumiseen", Kruger kertoi. Tähdellä on kenties huonoja kokemuksia, sillä hän erosi vuonna 2006 ranskalaisohjaaja Guillaume Canetista.

Krugerin tie julkisuuteen kävi mallimaailman kautta. Hän osallistui 15-vuotiaana Eliten mallikilpailuun ja voitti Look of the Year -kilpailun. Siitä lähtien hän on noudattanut tiukkoja kauneusrutiineja.

- En ikinä mene nukkumaan meikit naamassa, hän tähdentää.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: www.dailymail.co.uk

Kuvat: Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.