Uutuussarjan animoitu seksikohtaus poikabändin jäsenten välillä kuohuttaa – "En hyväksynyt sitä"

HBO:n Euphoria-sarjan uusin jakso on herättänyt kuohuntaa One Direction -yhtyeen faneissa.

HBO-kanavan uusi teinidraama Euphoria kuohuttaa. Sarjan tuoreimmassa jaksossa nähtiin animoitu seksikohtaus kahden One Direction -yhtyeen jäsenen välillä.

Kohtauksessa yhtyeen jäsenet Harry Styles ja Louis Tomlinson päätyvät seksuaaliseen kanssakäymiseen. Tilanne lähtee jaksossa käyntiin siitä, kun yksi sarjan hahmoista alkaa kirjoittaa Stylesiin ja Tomlinsoniin keskittyvää fanfictionia.

Kohtaus siirtyy animaatioon, jossa Tomlinson kokee hermostuneisuutta ennen lavalle astumista. Styles päättää auttaa ystäväänsä antamalla tälle hartiahierontaa ja lopulta suuseksiä.

Monet One Direction -fanit olivat kohtauksesta näreissään. Yksi fani oli huolissaan siitä, saiko HBO yhtyeen jäseniltä edes lupaa kohtauksen toteuttamiseksi.

– Toivon, että jostain syystä he hyväksyivät kohtauksen, sillä pakkohan heidän oli hyväksyä, jotta se esitettiin. Harry vaikuttaa olevan väleissä sarjaa tekevien kanssa, mutta voin uskoa, että Louis ei tule pitämään tästä, yksi fani vaikeroi Twitterissä.

Tomlinson päätti vastata fanin huoliin suorasanaisesti.

– Voin kertoa, että minuun ei otettu yhteyttä, enkä hyväksynyt sitä, Tomlinson vastasi.

Tomlinsonin kommentti keräsi lukuisia tukea antavia vastauksia määrittelemättömälle tauolle jääneen One Direction -yhtyeen faneilta.

Aihe on sinällään herkkä, sillä One Direction -yhtyeen ollessa yhä yhdessä Tomlinson ja Styles olivat läheisiä ystäviä. Kaksikon läheisestä suhteesta syntyi fanien keskuudessa yhteisnimi Larry Stylinson ja Tomlinson otti lopulta kantaa huhuihin ja kertoi huhujen tehneen hänen ja Stylesin ystävyydestä vaivaannuttavan.

– Se loi ilmapiriin, jossa kaikki tarkastelivat kaikkea mitä me teimme. Se teki kaikesta vaikeammin lähestyttävää, Tomlinson avautui vuonna 2017 The Sunin haastattelussa.

Styles tai HBO ei ole vielä kommentoinut sunnuntain jaksosta syntynyttä kohua.

Lähde: People

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja