Uutuusohjelmassa sukelletaan koulumuistoihin – nämä tähdet nähdään hulvattomassa kilpailussa!

Luokkajuhlat-viihdeohjelmassa palataan tähtivieraiden kouluaikoihin ja kuullaan tarinoita ja muistoja yhteisiltä kouluvuosilta heidän luokkakavereittensa kanssa.

Koko perheen vauhdikkaassa Luokkajuhlat-viihdeohjelmassa suomalaisten rakastamat näyttelijät, muusikot, urheilijat ja viihdemaailman tähdet palaavat ajassa taaksepäin, takaisin kouluaikoihinsa. 

Luvassa on hulvattoman hauskoja ja hullunkurisia tehtäviä, ennenkuulumattomia tarinoita sekä nostalgisia muistoja tähtivieraiden kouluvuosilta heidän kohdatessa vanhoja koulukavereitaan vuosien jälkeen. Puolitoistatuntista show'ta pyörittää sanavalmis juontaja Marja Hintikka.

Myös juontajan omat kouluajat palasivat kuvauksissa mieleen. 

– Koin aikoinaan nörttihikaritytön transformaation sellaiseksi kiljupönttöä piilottelevaksi teiniksi. Olin kiltti kympin tyttö tosi pitkään, mutta murrosikä iski minulle tosi voimakkaasti. Olin juuri se tyttö, joka järkkäsi kotibileet vanhempien lähtiessä mökille. Toivottavasti omat lapseni eivät saa ikinä tietää millainen olin kouluaikoinani, hän toteaa.

Tuttuja tähtivieraita

Jokaisessa jaksossa kaksi julkisuudesta tuttua tähtivierasta muistelee kouluaikojaan. Studioyleisön edessä he kilpailevat yhdessä vanhojen koulukavereidensa kanssa, ja testaavat, mitä oppitunneilta ja nuoruuden vuosilta jäi mieleen. Illan päätteeksi jompikumpi luokka voittaa hauskat luokkajuhlat. 

Mikko Kuustonen ja Jarkko Niemi


Koko kansan rakastama muusikko Mikko Kuustonen kohtaa entisen vävykokelaansa, palkitun suosikkinäyttelijä Jarkko Niemen, ja pääsee laulamaan hittibiisinsä uudelleensanoitettuna Jarkon ja tämän koulukavereiden toimesta. Jarkko pääsee tanssimaan neljännet vanhojentanssinsa ja muistelee kouluaikaisia kömmähdyksiään kodinkoneiden kanssa. Mikko ja Jarkko rakentavat kemian tunnilla vetypommin. 

Veronica Verho ja Arja Koriseva


Moninkertaisesti palkittu radiojuontaja ja tubettaja Veronica Verho muistelee ensimmäisiä poikaystäviään ja saa nähdä mielikuvitukselliset koevastauksensa vuosien jälkeen. Koko kansan tuntema laulajalegenda Arja Koriseva raottaa kouluaikaisten päiväkirjojensa sivuja ja saa muistutuksen hulvattoman liikuntatunnin tapahtumista. Veronica ja Arja kohtaavat toisensa keskinäisen kehumisen kerhossa. 

Kape Aihinen ja Juha Perälä


Tunnettu huippukokki Kape Aihinen kertoo kouluvuosien ammattihaaveistaan ja saa nähdä videomateriaalia itsestään vuosien takaa. Ennen kaikkea radiojuontajana tunnetuksi tullut Juha Perälä muistelee kouluaikaisia yrityksiään menestyä vastakkaisen sukupuolen kanssa ja kertoo ajautuneensa vahingossa arvelluttavalle nettisivulle kesken oppitunnin. Miehet ottavat mittaa toisistaan kotitaloustunnilla. 

Olli Herman ja Diandra


Laulaja Diandra muistelee kouluaikoinaan tekemiään käytännön piloja ja kertoo lapsuutensa musiikkiharrastuksista. Reckless Love -rock-yhtyeen laulaja Olli Herman pääsee bändikaverinsa kanssa verestämään taitojaan yhteiselle balettitunnille Jorma Uotisen arvioimana. Diandra ja Olli tunnelmoivat esittäen ainutlaatuisen duettokappaleen. 

Paula Noronen ja Pekka Pouta


Tunnettu radio- ja televisiojuontaja, kirjailija ja käsikirjoittaja Paula Noronen kertoo paenneensa Kallion lukiosta ja esiintyneensä Kellokosken sairaalan myyjäisissä. Koko kansan rakastama suosikkimeteorologi Pekka Pouta paljastuu hallitsevaksi Miss Talvisaloksi ja muistelee vanhojentanssejaan, joihin sai porttikiellon. Paula ja Pekka esittävät uuden version 90-luvun hittisarjan alkutunnuksesta. 

Ali Jahangiri ja Eero Ettala


Suomen tunnetuimpiin lumilautailijoihin lukeutuva Eero Ettala kertoo siskonsa vastailleen tytöiltä tulleisiin viesteihin hänen puolestaan sekä muistelee lintsanneensa koulusta kuvitteellisen selkäleikkauksen varjolla. Suomen suurimpiin stand up -tähtiin kuuluva Ali Jahangiri kertoo elämästään nunnien opissa ja pääsee verestämään breakdance-taitojaan. Miehet saavat kemiantunnilla liekinheittimet käsiinsä. 

Miia Nuutila ja Aki Linnanahde


Suosikkinäyttelijä Miia Nuutila kertoo kirjoitusharrastuksestaan ja pääsee laulamaan yhtä kirjottamistaan kirjeistä. Radiojuontaja ja media-alan monitaituri Aki Linnanahde kertoo kulttuurishokistaan muuttaessaan Nurmijärveltä Helsinkiin sekä pilapuheluista, joita soitti ystäviensä kanssa. Miia ja Aki yrittävät huijata toisiaan kouluvuosien tarinoillaan. 

Virve "Vicky" Rosti ja Ville "Viki" Eerikkilä


Suosikkilaulaja Vicky Rosti muistelee elämäänsä keikkabussissa koulukirjojen kanssa ja paljastaa yllättäviä tarinoita lehtijuttujen takaa. Radiojuontaja Viki Eerikkilä pääsee verestämään skeittaustaitojaan ja kertoo totuuden kiharasta tukastaan. Vicky ja Viki kohtaavat toisensa pöytälätkässä ja roastissa. 

Esko Kovero ja Rosa Meriläinen


Arki-iltojemme ilo ja rakastettu näyttelijä Esko Kovero kertoo kouluaikojen poliittisesta aktiivisuudestaan ja esittää yhden sanoittamistaan kappaleista. Kirjailija ja poliitikko Rosa Meriläinen muistelee edesottamuksiaan lukion opettajien kanssa ja esittää lip sync -esityksen nuoruutensa lempikappaleesta. Esko ja Rosa pääsevät yhdessä ilmaisutaidon tunnille. 

Luokkajuhlat MTV3-kanavalla lauantaisin 23.11. klo 19.30 alkaen.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja