Uutuuskirja: Sitkeä huhu piinasi Vesa-Matti Loiria – luultiin suosikkilaulajan isäksi

Vesa-Matti Loiri ja Samuli Edelmann joutuivat kummallisten huhujen keskelle.

Vesa-Matti Loiri muistelee torstaina 12. syyskuuta ilmestyvässä Loiri-kirjassa (Otava) kummallisia huhuja, joiden mukaan hän ja Samuli Edelmann olisivat sukulaisia.

Kun Loiri ja Edelmann alkoivat tehdä yhteistyötä, yleisö kiinnitti huomiota siihen, että molemmilla miehillä oli menestyksekkään uran lisäksi vaaleat hiukset. Alkoi levitä sitkeä huhu, jonka mukaan Loiri olisi Edelmannin biologinen isä.

Huhun oli kuullut myös formulatähti Kimi Räikkönen, joka oli Loirin toukokuussa menehtyneen Joonas-pojan ystävä carting-ajoilta. Pojat säilyivät ystävinä myös aikuisina.

– Vuoden 2014 elokuussa Räikkönen huuteli Jurassic Rockin taka-alueella Loiria ja Edelmannia vihdoin paljastamaan sukulaisuutensa. Edelmann ei saanut selvää formulatähden huutelusta. Hän ihmetteli Loirille, mitä Räikkönen oikein tarkoitti. Kännissä vaan huutelee, Loiri kuittasi. Hän ei tohtinut ruveta selittämään juorua Edelmannille. Tämä saattaisi herkkänä miehenä pahoittaa mielensä siitä huolimatta, että jutussa ei ollut totta edes siteeksi, kirjassa kerrotaan.

Edelmann palasi tapaukseen myöhemmin ja sai lopulta kuulla, mistä oli ollut kyse.

Jari Tervon Loiri.-kirja (Otava) julkaistaan torstaina 12. syyskuuta. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja