Uutuusdokumentti Robinista paljastaa: Putosi viime kesänä viisi kertaa lavalta

Robinin lavashow on vauhdikas ja volttien heittäminen on tähdellä verissä. Viime kesänä vauhti yltyi niin kovaksi, että mies putosi lavalta peräti viisi kertaa.

Teini-idoli Robin Packalen kertoo perjantaina Subilla esitettävässä Yhdessä Robinin kanssa -dokumentissa akrobatia-harrastuksestaan, jonka hän aloitti jo lapsena. Robin kinusi vanhemmiltaan trampoliinia ja sai lopulta sellaisen.

Akrobatia näkyy myös tähden lavaesiintymisissä. Robin heittelee lavalla jos jonkinmoisia voltteja.

– Kyllä mua joskus jännittääkin, jos tiedän, että olen ajatellut jossain biisissä, että heitän voltin tuossa välissä. Mutta sehän on se juttu, että pitääkin jännittää, Robin kertoo.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Dokumentissa hän paljastaa, että tulevana kesänä keikoille palaa myös air track -volttirata. Rata tuo mukanaan menoa esitykseen, mutta täysin riskittömiä nuoren miehen voltit eivät ole täydellä lavalla.

– Viime kesänä oli vähän hurja tilanne. Putosin viisi kertaa lavalta eri keikoilla, tähti muistelee.

– Voisi ehkä ottaa vähän rauhallisemmin tänä vuonna. Tai ei saa missään nimessä ottaa rauhallisemmin, mutta voisi käyttää vähän järkeä, ettei mene ihan niin lähelle lavan reunaa, hän toteaa virnistäen.

Robinilla ei ole taustalla pitkää telinevoimisteluharrastusta, vaan voltit ja temput ovat onnistuneet luontaisesti.

– En joudu näitä koskaan kauheasti treenaamaan. Kyllä mä treenaan tietenkin, mutta kyllä noi ovat aina vain tulleet, Robin kertoo.

Yhdessä Robinin kanssa -dokumentti perjantaina 8.4. kello 20.30 Subilla.

Lue myös:

    Uusimmat