Uutta tietoa Tallinnasta virolaismallin kanssa kuolleena löydetystä suomalaisesta – Lehdet: Liikemies oli juuri tuomittu talousrikoksista vankeuteen

52-vuotiaan suomalaismiehen ja 23-vuotiaan virolaisnaisen ruumiiden lisäksi asunnosta löytyi ampuma-ase. Mies oli viime viikolla tuomittu Suomessa vankeuteen talousrikoksista.

Tallinnan vanhassakaupungissa sijaitsevasta asunnosta kuolleena löydetty 52-vuotias mies on suomalainen liikemies, kertoo virolainen iltapäivälehti Õhtuleht

Mies tuomittiin viime viikolla törkeästä kirjanpitorikoksesta, törkeästä petoksesta ja törkeästä velallisen epärehellisyydestä neljän ja puolen vuoden ehdottomaan vankeuteen, kertoo Kaleva. Rikokset ajoittuvat vuosiin 2014–2016.

Mies on ollut mukana myös Oulun paikallispolitiikassa. Hänet tuomittiin jo vuonna 2005 ehdolliseen vankeuteen talousrikoksista. Rikokset tapahtuivat Kalevan mukaan vuosina 1995-2000.

Õhtulehtin mukaan mies on toiminut aktiivisesti kauneusmaailmassa. Vuonna 2019 suomalaisen miehen piti toimia Miss Viron pääsponsorina, mutta luopui tapahtuman tukemisesta viime hetkellä.

52-vuotias mies löydettiin asunnosta tiistaina 23-vuotiaan naisen ruumiin kanssa, kertoo Viron poliisi tiedotteessaan. Õhtulehtin mukaan 23-vuotias nainen oli malli. 

Poliisi käynnisti rikostutkinnan

Poliisi sai tiedon asunnossa olevista ruumiista tiistaina iltapäivällä. Ruumiiden lisäksi asunnosta löytyi ampuma-ase. Ruumiissa oli merkkejä ampuma-aseesta.

Tapaukseen ei tässä vaiheessa epäillä liittyvän kolmansia osapuolia. Tapauksen yksityiskohtien selvittämiseksi on aloitettu rikostutkinta.

Poliisin mukaan asunnosta löydetyt henkilöt ovat tunteneet toisensa. Poliisin mukaan asunnossa ammutut laukaukset ovat peräisin tapahtumapaikalta löytyneestä aseesta.

Poliisilla ei ollut tiedossa, että kaksikon välillä olisi ollut aiemmin mahdollinen konflikti.

Lue myös:

    Uusimmat