Uuteen rooliin lyöty HIFK-peluri ärähti omilleen – "Joka jätkän pitää mennä itseensä"

0:54
Jesper Piitulainen iski Jukurien HIFK-voiton loppulukemiksi 4–1.

HIFK:n kokoonpanohuolet eivät helpottaneet jääkiekkoliigassa lauantainakaan. Jukureita vastaan koetussa 1–4-tappiossa pelaajia oli pois liki kolmen kentän verran.

Perjantailta olivat pudonneet Juho Keränen, Jesse Saarinen ja Joonas Lyytinen.

Puolustajat Aleksi Laakso ja Ville Varakas joutuivat hyökkääjiksi nelosketjuun. Laakso kellotti peliaikaa 8.43 minuuttia pisteittä, lisäksi keskushyökkääjä hävisi kaikki kolme aloitusta eikä laukauksia kirjattu.

– Joka jätkän pitää mennä itseensä, oli huono sisääntulo. Ei poissaoloilla voi selitellä. Kentällä on viisi äijää, jotka reagoivat ja pelaavat, eli tämä on reagointipeliä eikä sen kummoisempaa, Laakso selitti illasta ja keskushyökkääjänä pelaamisesta.

Keskikastin HIFK:n Emil Bemström jäi toisen kerran pisteittä, mutta Jukureille tehoili Vitali Abramov (2+0). Avausottelussaan Ässiä vastaan kahdesti osunut venäläishyökkääjä Abramov iski uransa neljä ensimmäistä liigamaalia 26 minuutin sisään.

– Teimme kolmannen erän jäähyillä illan vaikeammaksi kuin mitä se olisi voinut olla, Abramovia pelimieheksi kehunut Jukurien luotsi Marko Kauppinen sanoi. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja