Uusia tietoja Pohjois-Haagan eilisestä puukotuksesta: Epäilty löydettiin roska-astiasta piileskelemästä

Helsingin Pohjois-Haagassa eilen tapahtuneesta puukotuksesta epäilty mies löydettiin roska-astiasta piileskelemästä. Poliisi kertoo asiasta tiedotteessaan.

Puukotus tapahtui eilen iltakymmenen aikaan Pohjois-Haagan Kaupintiellä. Tapaus ei liity aiemmin Pohjois-Haagassa sattuneeseen välikohtaukseen, jossa mies puukotti useampaa ihmistä perhetapaamisen jälkeen.

Poliisi löysi paikalle sivullisen tekemän ilmoituksen perusteella. Hälytys tuli poliisin mukaan kello 22.20.

Vuonna 1994 syntynyt uhri menehtyi myöhemmin vammoihinsa sairaalassa.

Puukotuksesta epäilty, vuonna 1991 syntynyt mies otettiin poliisin mukaan kiinni tapahtumapaikan lähistöltä. Mies piileskeli roska-astiassa. Häntä epäillään nyt taposta.

– Rikoksesta epäiltyä ei ole päästy vielä kuulemaan ja tutkintaa käynnistellään tänään muun muassa todistajia kuulustelemalla. Teon motiivista ei toistaiseksi ole tietoa. Tässä vaiheessa ei myöskään ole tietoa siitä, tunsivatko puukottaja ja uhri toisensa entuudestaan, poliisi kertoo tiedotteessaan.

Poliisin alustavan selvityksen perusteella mies oli lyönyt uhria teräaseella useita kertoja eri puolille kehoa. Poliisin mukaan tarkempia tietoja tapahtuneesta ei toistaiseksi ole saatavissa.

Lue myös:

    Uusimmat