Uusi yhteistyö tuo IKEAn myymälöihin vinyylisoittimia: "Lähtökohtanamme oli ajatella juhlien järjestämistä kokonaisuutena"

Huonekalujätti IKEA on ryhtynyt yhteistyöhön toisen ruotsalaisfirman, viihde-elektroniikkayhtiö Teenage Engineeringin kanssa. Yhteistyömallisto tulee myyntiin vajaan vuoden kuluttua helmikuussa 2019.

FREKVENS-mallisto tulee sisältämään 22 eri tuotetta, kuten vinyylisoittimen ja juhlavaloja, jollaisia ei aiemmin IKEA:sta ole löytynyt.

Teenage Engineerin toimitusjohtaja Jesper Kouthoofdin mukaan uuden malliston on tarkoitus tavoittaa spontaaneja ja musiikkia rakastavia nuoria. He voisivat jatkossa hakea IKEA:sta kaiken tarvittavan juhlien järjestämiseen.

– Lähtökohtanamme oli ajatella juhlien järjestämistä kokonaisuutena, kertoi Kouthoofd.


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

IKEAn Instagramissa julkaiseman kuvan perusteella mallistoon kuuluvat kaiuttimet ja valot ovat kirkkaisiin väreihin puettuja ja minimalistisesti muotoituja.  Kouthoofdin mukaan muotoilun tarkoituksena on tehdä tuotteista helposti lähestyttäviä ja käytettäviä.

***

Kodista löytyvät sähkölaitteet tulevat jossain vaiheessa tiensä päähän. Tukesin sähkötuotteiden ryhmäpäällikkö Hannu Mattila vieraili Huomenta Suomen aamussa kertomassa, miten turvallisuusriskiksi muodostuneiden sähkölaitteiden kanssa tulee toimia.

11:00

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja